שאלה לרומן (האמיתי
)

שאלה לרומן (האמיתי ../images/Emo6.gif )

כתבת על fragile של יס בגירסת הרימסטרד. רציתי לשאול אותך עד כמה ההבדל בין הגרסה הרגילה, גירסת הרימסטר, וגרסת ה - DVDA משמעותיים. לי יש את הגירסה הרגילה לדעתי, ואני מאוד לא אוהב את איכות הצליל שלה. הורדתי MP3 (ירחם השם) בקידוד סביר קטע אחד מגירסת הרימסטר, והוא נשמע טוב בהרבה מהדיסק שברשותי. כלום אפשר שהגרסה שברשותך טובה אף יותר? ההודעה נכתבה פה - ולא במסרים, כי לדעתי האלבום הזה מספיק חשוב מכדי שמישהו יפסח עליו. ><>

מנדלון

New member
תגיד, ל relayer עוד לא הגעת?

(סליחה שאני עונה על שאלה שלא הופנתה אלי)

אני מנסה להבין את השאלה ואחר כך

אני אנסה להבין את ההקשר שלה, בשביל שאוכל לא לענות לשאלה שהופנתה אלי. ><>

זו לא היתה טעותך. טעותך היתה לנסות

לעקוץ אותי במקום לא ראוי. אני מכיר כל צליל בשלושת הקטעים ב - Relayer, ו- The Gates Of Delirium חביב עלי במיוחד, אך Fragile היה וישאר בעיני האלבום הטוב ביותר שלהם. זכותי לא? קצת נידנדתי לכם עם האלבום הזה? לא נורא. ><>

Hendrixon

New member
לא הגיע הזמן שתשמע קצת INFECTED

MUSHROOM? לדעתי זה **ה**דיסק רפרנס שיש
עמית

../images/Emo6.gif חבוב, זה סאונד מחתרתי שהוקלט

על ארבע ערוצים, ואחר כך עבר רימסטרינג מיוחד בשביל להרוס את הסאונד. יש אומנים שהיו משלמים מיליונים בשביל להשמע ככה
><>

אתה לא מבין כלום, יא גולש עם מודם

14,400 נזקק שכמוך. נו, תספור על 100, עלתה ההודעה שלי? עכשיו תספור עד 200, נו, נשלחה כבר התשובה? ><>

רומן ט

New member
והתשובה של רומן (אני חושב שהאמיתי)

אמנם אני לא זוכר שכתבתי על גירסת הרימסטרד, אבל אם שאלת, אז יש לי את הגירסה הזו, והיא אכן טובה מאוד (טובה עשרות מונים מהגירסה הראשונה). כזכור, DVDA אני כרגע שומע רק ב-DD או DTS, ובהשוואה בין ה-DTS שב-DVDA לבין ה-PCM שב-CD - לי ה-DTS נשמע עדיף. יש דיסקים שההפרש גדול יותר, אבל לדעתי עדיין יש הפרש לטובת ה-DVDA (כמובן שלהשוואה נכנס מרכיב הסראונד מול סטראו - אין מה לעשות, אין לי גישה לערוץ הסטראו החדש.) ואם כבר הזכרתם את Relayer - יש לי את ה-CD הלא רימסטרד, וזה נשמע מ-ז-ע-ז-ע.

היי רומן, תודה על הסקירה.

חשבתי בזמנו (כשדיברו על ההוצאה העתידית של ה - DVDA) לרכוש אותה, וללכת למישהו שיש ברשותו נגן מתאים, ולהקליט אותה לעצמי על CD. האם אני יכול להבין מדבריך שאפשר להסתפק בגירסת הרימסטרד - בכל הנוגע לאיכות מול המקור? ><>

רומן ט

New member
בשביל לענות על השאלה,

אני חושב שאני צריך קודם ללכת למישהו שמסוגל לנגן את ערוץ הסטראו שב-DVDA (אלכס?
) ולהשוות ל-CD. דרך אגב, איך אתה מתכוון להקליט DVDA על CD?

כן, גם אני חשבתי לאלץ את דרור

באיומי אקדח להגיע אלי עם הנגן שלו
יש לי כרטיס קול עם כניסה דיגיטלית, אז חשבתי להקליט את ה-DVD למחשב, לעשות downsampling ל- 16/44.1 ולצרוב על דיסק. אם אני לא טועה פה במשהו, זה אמור לעבוד, ואם הגרסה הזו טובה כל כך, זה ישמע טוב בהרבה מהמקור שיש לי. ><>

Hendrixon

New member
לעבור מ-24BIT ל-16BIT אין שום בעיה

החלק הבעייתי זה המרת קצב הדגימה... 192 לחלק ל-4 = 48 גם 96KHZ זאת מכפלה של 48KHZ כי ההתאמה נעשתה על מנת לשמור תאימות למאסטרים דיגיטאלים אולפניים. ובכלל, יש אפשרות לצאת בקצב של 96 או 192 KHZ דרך היציאה הדיגיטאלית?! SPDIF תומך מקסימום עד 96KHZ ולפי מה שקראתי, HACK ברמת חומרה, המקסימום שהמכיר יוציא, זה 48KHZ. עמית

Hendrixon

New member
ג´יזס איזה עברית../images/Emo5.gif

SPDIF תומך עד קצב מקסימלי של 96KHZ, ובלי HACK ברמת חומרה, DVDA <לא יודע לגבי SACD> יוציא רק 48KHZ. עמית

רומן ט

New member
עפ"י מה שזליג אמר לי,

תוכנת PowerDVD יודעת להוציא ערוצי סטראו מ-DVDA ב-24/96 דרך ה-S/PDIF. אכן, לא ניתן להוציא יותר מ-96KHZ אבל זה אמור להיות מספיק. אבל נגן DVDA רגיל אכן לא מוציא את הערוצים שברזולוציה הגבוהה דיגיטלית אלא רק אנלוגית (אבל אם יש כניסה אנלוגית ו-A/D אז אני מניח שגם אפשר להסתדר). בקשר ל-48KHZ מול 44.1KHZ - כל פרה/פרו נורמלי היום יודע להשמיע PCM ב-16/48, לא? בקיצור אסף, אני מניח שאפשר לעשות זאת, אבל נדמה לי שלא כמו שהתכוונת. מכיוון שבסוף יהיה לי HTPC, אני אשמח אז לעשות בשבילך את העבודה

יש לי את התוכנה (ואפילו עותק חוקי!)

אבל אין לי כונן DVD במחשב. ואולי זה פיתרון טוב לקנות כונן כזה, כי המחשב לי מחובר בדיגיטל לרסיבר - מה שיכול להועיל בהרבה מקרים אחרים. השאלה אם כונן DVD למחשב תומך ב - DVDA?
ואם כבר - יש כאלה סקאזי? בכל מקרה, נראה מי יעשה זאת קודם, אם אני אגיע לפיתרון לפניך, אשמח להכין לך עותק על CD רגיל אם תרצה
><>

למעלה