שאלה לרב את כל תפילת שחרית אני מתפלל בעמידה (חוץ מתחנון), האם יש בכך בעיה כלשהי?
A asaf2000 New member 20/12/04 #1 שאלה לרב את כל תפילת שחרית אני מתפלל בעמידה (חוץ מתחנון), האם יש בכך בעיה כלשהי?
א אביעד שר שלום New member 20/12/04 #2 אם תמצא אכן בעיה בזה, תודיע לי. כי אני גם מתפלל רק בעמידה. כולל כל התפילות, כולל שבת ומועד. כולל ראש השנה ויום הכיפורים. הכל פרט לקריאת התורה ותחנון.
אם תמצא אכן בעיה בזה, תודיע לי. כי אני גם מתפלל רק בעמידה. כולל כל התפילות, כולל שבת ומועד. כולל ראש השנה ויום הכיפורים. הכל פרט לקריאת התורה ותחנון.
נ נאמן למקורות New member 20/12/04 #3 יש דעות... שקריאת שמע צריכה להאמר בישיבה, שכן אז יש יותר ישוב הדעת.
מ מוטי עם שתי נקודות New member 20/12/04 #4 זו לא בעיה .... הבעיה היחידה שאני מכיר זה לעמוד מישיבה במיוחד לקריאת שמע של שחרית או לשבת במיוחד לקריאת שמע של ערבית (בגלל שכתוב "בשכבך ובקומיך"). אבל מי שעומד לכל התפילה לא שמעתי אף פעם שיש בעיה.
זו לא בעיה .... הבעיה היחידה שאני מכיר זה לעמוד מישיבה במיוחד לקריאת שמע של שחרית או לשבת במיוחד לקריאת שמע של ערבית (בגלל שכתוב "בשכבך ובקומיך"). אבל מי שעומד לכל התפילה לא שמעתי אף פעם שיש בעיה.
ב בן תיירא New member 21/12/04 #5 לפי הספרדים יש מקום שצריך לשבת כשאומרים קדוש קדוש קדוש אחרי ברכו בברכת יוצר אור שאחרי ישתבח !