שאלה לפורום עזרה דחופה בבקשה

milniom

New member
שאלה לפורום עזרה דחופה בבקשה

אני מושקע במנית צי פי סי המניה בשימור וגם בהשעיה החברה פרסמה דוחות וגם נמכרה החברה מתי לפי דעתכם המניה תמשיך להסחר בבקה אני מושקע 20000 שח מה דעתכם

קלקוליה

New member
אין בבקה בורסה
וזה לא דחוף

אתה לא רואה מספיק סרטים ובפעם הבאה שאתה משקיען בצ'יפס נדאג לקטשופ בסביבה. תאמין לי דוביד, אם הייתי כותב ככה אצל דבל וויסט לא רק היה מוציא לי כרטיס צהוב, היה מוציא עלי חוזה, בגלל זה שמה חגי משופד כבר כמה מליונים טובים הסתום הזה! כאשמש מעם הקומונות אמרו לו, תעזוב זה המלכודת, תבוא אצלנו בכאן, ותראה איך מתהפך לכה המזל. אבל הוא חושב הוא גאון גדול, מעניין אופו הסטופלוז שלו. הוא כתב זה מפורשות, זה לא אני המצאתי אני קראתי כאשמש שהוא כותב ככה זה ברצינות זה ככה ככה כמה כמה מליונים. על זה נאמר כבר מזמן, בא בקלות, מחליף בעלות תגיד לי מיומנה, הכסף צומח לכה על העצים? 20 אלף בזה זה כמו 10 מליון אצל אגח תשובה וצדיקים גמורים. מי זה דרגי? ולמה הוא העביר את השווקים לירידות? אנשים רעים. רק פיתה טוב חחחחחחחחחחחחחחחחח

bogii

New member
אחרי 99 אחוז הפסד אתה בא לשאול?

בדרך כלל סטארט אפים מוצלחים נמכרים לפני שמנפיקים אותם לציבור אנחנו הציבור אמורים לקנות מניות נמחקות ואת הכסף הגדול הם עושים כאשר החברה פרטית, אתה גם רושם לנו כמה כסף השקעת 20.000 שח אני בדברים כאלה היום לא שם יותר מפרומיל מסך הקפיטל שלי ונניח שאתה משקיע חצי אחוז ואתה מרשה לעצמך להשקיע 20.000 משמע שהפסדת חצי אחוז מסך הקפיטל שלך כנראה שזה כסף קטן בשבילך אבל כאן יש אנשים שכל הקפיטל שלהם מגיע ל-40--50 אלף שקל אתה כנראה שייך למשקיעים הגדולים אנחנו קטנים עליך איש
בקצור שלד בורסאי שמידי פעם מנפחים ומוריקים אוויר ביום שיהיה אפשר לעשות כאן שורטים לזבל שמנפיקים כאן? זה יהיה גן עדן למתעסקי הבורסה

למעלה