שאלה לעובדי אמדוקס לשעבר

Ofirmmm

New member
שאלה לעובדי אמדוקס לשעבר

כמה זמן עבדתם שם? למה עזבתם....? ו... האם הניסיון שרכשתם (ספרו לי על כל סוג של עבודה) עזר לכם במציאת מקומות עבודה במקומות אחרים? (לפי השמועות ניסיון באמדוקס לא נחשב לניסיון מועיל במיוחד....)

Sea Urchin

New member
ניסיון באמדוקס, אכן, אינו מועיל

במיוחד כי העבודה שם היא שטאנצית להפליא, ועובדים שם עם פלטפורמות שונות מבלי להכיר אותן באמת, ואותו כנ"ל לגבי שפת Java. פשוט עושים מה שאחרים עשו כבר קודם (לא זכור לי שאי-פעם מימשתי שם את הממשק Comparable, לא כתבתי שם אף פעם Applets, ומבנה נתונים מסוג Map שהחלטתי פעם להשתמש בו פשוט יצר בלבול בצוות כי היתה למלה הזאת משמעות אחרת בפרוייקט שעבדתי בו).

Ofirmmm

New member
אז אם לענות על השאלה שלי...

הניסיון לא עזר לך בחוץ? איך התייחסו לזה שהיית עובד של אמדוקס? ואחרי כמה זמן עזבת? (עזבת או העזיבו)

Sea Urchin

New member
הניסיון לא עוזר כאשר שואלים שאלות

מקצועיות בתחומים בהם אתה טוען שיש לך נסיון. לדוגמה: עבדת ב-Java? הם יכולים לשאול כל שאלה הנוגעת לשפה. גם אם זה לא משהו שעסקת בו. בכל אופן, אני ממליץ אם אתה עומד לעזוב את אמדוקס (וסביר להניח שזה יקרה מתישהו) לעשות כל שביכולתך ע"מ להתעדכן בתחומים שאתה עובד בהם. מבחינת זה שהייתי עובד של אמדוקס, לא נראה לי שותק של למעלה מ-10 שנים שצברתי בחברה זה "כלב" בעיני המראיינים.

למעלה