שאלה לסוקור וחברי הפורום

Metziuty

New member
שאלה לסוקור וחברי הפורום

שאלה לסוקור וחברי הפורום הרי כולנו עוסקים בנושא, אשמח אם מישהו יוכל להסביר כאן. מה הקשר בין שלושת המילים :- PEACE . 1 2. סאלאם 3. שלום - שאלתי היא :- 1. האם אילו מילים בעלות מובן דומה? 2. האם כתוב, באיזה שהוא מקום, תאור למילים שהזכרתי. יש לי בעיה קטנה בקריאת שפות זרות, לכן אשמח לקבל עזרה בנושא.

בת-עמי

New member
קשר נורא פשוט

השיר של הדג נחש ``שלום סאלם פיס`` (סורי פשוט לא בא לי לעבור לאנגלית) אחלה קשר לא? מובן דומה? זאת בדיחה נורא מצחיקה הערבים למשל רוצים שלום אז הם רוצחים אותנו זה לא בדיוק דומה למילה שלום נכון? אז זאת משמעות שונה אנחנו רוצים שלום אז אנחנו מוותרים

בת-עמי

New member
התכוונתי שעם ישראל הוא זה שנותן

ומוותר הם אומרים שהם ילחמו בטרור ואנחנו נותנים להם נשק ושטחים אולי זה יהיה הפוך אנחנו נשתדל לא לירות בהם והם יתנו לנו את עזה

B.Shokor

New member
ה-י-ד-ע-ת ?-!-?-!-?-!-?-!-?-!-?

ששוקר מנהל פורום דו-קיום בקהילות של תפוז הוא הבחור הישראלי עם הכי שמות בארץ? יופי, עוד הישג גדול לי ;) :cool:

B.Shokor

New member
אממממ, הנה תגובה אחי..

PEACE = בשפה האנגלית סאלאם = בשפה הערבית שלום = בשפה העברית הקשר בין שלושתם הוא שכולם יכולות לתת לנו לחיות בשלום - באהבה- בכבוד - בדו-קיום - בשמחה - ובאושר - ......... כמו שאמרתי, בפירושן הן דומות, ההבדל היחיד בינם זה רק בשפות. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
זה באמת?או המילה שלום בדיחה אצלך

טוב נתחילPEACE-שלום עולמי סאלאם=שלום עלינוועליכם שלום=שלום לך ולי ולכל שכני מספיק ברור,בקיצור שלום לא משנה השפה מובנה -היה שלום בצאתך והיה שלום בבואך,בכל פינה בעולם ובעיקר באזורנו,לא מאמינה שעניתי חחחחחחה

למעלה