שאלה לנשים ?

EaSy B

New member
שאלה לנשים ?

יש לי חברה 6 חודשים אני יודע שזה לא הרבה זמן אבל כמה שאלות אני תמיד מנקה מסדר שוטף מכבס ואני עושה את זה בגלל שכיף לי לעשות את זה אני לא מרגיש חייב אני עובד יותר שעות ממנה ולמרות הכל אני מנסה כמה שיותר לפנק אותה ובכל זאת אני לא יודע מה היא רוצה מה מהקשר שלנו היא לא רוצה להכיר לי את ההורים שלה היא אומרת שהיא מתביישת מהם(יכול להיות שהיא מתביישת ממני?) יש מצבים שהיא לא רוצה לדבר איתי בטלפון לדוגמה היא נסעה לשבוע לביקור ויומים היא לא מתקשרת ושאני מדבר איתה יש הרגשה של קרירות בסופו של דבר כשחזרה היא אמרה לי שאמא שלה אמרה לה משהו השביז אותה יש עוד דברים שקורים אבל רוב הזמן אנחנו מפנקים אחד את השני והכל טוב מידי פעם היא אומרת שהיא רוצה לטוס לטייל לבד ואללה נשים יקרות לא יודע מה לעשות אני רק מחמיא ואומר לה כמה שהיא יפה ואני אוהב אותה עכשיו יהיה ליל הסדר ואני אין לי משפחה והיא תחגוג אצל המשפחה שלה ואני ישאר לבד אז כל דבר שאתן יכולות לעזור לי אני ישמח

NoNick10

New member
אתה בטח מרגיש מה-זה דביל עכשיו ../images/Emo6.gif

סתם בצחוק אחי.

benjy337

New member
זה כמובן ממש לא קשור לפורום../images/Emo26.gif

אבל יש שני דברים בחיים שמאוד מאוד קשה להבין אותם עד הסוף 1.מחשבים 2.שעפילו יותר קשה ממחשבים זה נשים !
חוץ מזה רוב הגברים בעולם היו מיושרים מאוד עם הם לא היו צריכים להגיע להבית של ההורים של החברה שלהם ללילה סדר !

למעלה