שאלה לנשים.

שאלה לנשים.

מה אתן הייתם עושות כאשר הבעל לא מפסיק לאיים שהוא יעזוב. לא שזה מפריע לי, פשוט כבר נמאס לי שעל כל מריבה טפשית האיום הזה חוזר. מה לענות? אם בכלל...

../images/Emo8.gif

שיעזוב. גיבור גדול, תוך כמה ימים יגיע לתובנה שבבית הכי טוב לו. מאיים? שיבצע !!!!

תכיני שיעורי בית

ובפעם הבאה שהוא מאיים שימי לו מזוודה עם בגדים ליד הדלת. עכשיו נראה אותו גיבור גדול. מחריבה טובה בשלום בית

נשית~37

New member
או לחילופין...

להחזיר לו במטבע שלו. לאיים שהיא תעזוב, אבל מצד שני הוא עוד עלול להתלהב מזה חחחחח. אהלן בננות

אמנם לא אישה אבל...

בפעם הבאה תגידי לו שאת מיואשת ושאני בדרך... נראה מה יעשה אז...
"אל תאמרי נואש - גם אם למצב יש ריח של בואש"

nightroll

New member
אני הייתי אומרת

"להתראות חומד". היתרונות: 1. אם הוא עזב את הבית ולא את יש לזה השלכות בבית משפט 2. יש לך חזקה על הבית 3. בבית דין רבני אפשר לתבוע אותו על שנטש והוא אינו מספק את שארך, כסותך ועונתך. ועוד יתרונות. ובעיקר - האיומים האלו נפסקים ואת יכולה להתחיל מחדש עם מישהו שפחות מתעלל בך רגשית.

אולי בבית דין רבני......

אך בבית משפט , לזה שעוזב את הבית , יש את אותם זכויות כמו לזה שנשאר , ואפילו ותפס את החצי השני בוגד , והביא הוכחות .... <מה????????...הכל מלאשה של שבוע שעבר , נו זה עם הכתבה על נקודות האושר שיש בגבר
>

טאקילה~*

New member
אל תכיני שום מזוודה ליד הדלת..../images/Emo12.gif

אולי תצטערי אחר כך...תני לו זמן להתקרר מהקריזה. הרי הוא רק מאיים בנתיים, אז מכ´פת לך תאספי שקית איומים ותעיפי מהחלון.

מזקיר לי.....

פעם מישו איים , ארז מזוודות , יצא מהבית , והסתובב איתן יום שלם בבג´אז...

בוקר טוב רותי..

קודם כל למה לא לשמוע גברים? אולי תראי מה הם חושבים.אם תחליטי שרוצה אתן את דעתי בנושא ושיהיה לכולנו בוקר נפלא מבחינתי התחיל עכשיו

שולינקה?

זה מה שאת היית עושה עם בעלך היה מאיים על עזיבה? אני לא חושב איפה המחשבה לראות מה הבעיה ולמה הוא עוזב? למה לו לשבת לדבר? פה ראיתי תגובות של נשים והופתעתי, ישר לעזוב הכול ולפרק, הכול דיבורים אני רוצה לראות במציאות שזה קורה לאישה שאוהבת את בעלה תפתח לו מהר את הדלת..........

נשית~37

New member
זה הוא שמאיים בעזיבה

לא היא שמאיצה בו לעזוב. אז אם הוא חכם גדול באיומי עזיבה, שיחשוב הוא אם זה באמת מה שנחוץ לו.

מיסטר נשוי נחמד,,,

בוא נפשט את שאלתך ותשובתך לשתיים,,, אז ככה,, ראשית,, לשמחתי או שלא ,, לי אין בעיות מסוג זה עם בעלי,,כך שאיני עומדת למבחן,, לא אני הצגתי כאן את הבעיה,, ומן הסתם גם לא אענה לשאלתך באם הייתי נוהגת כך או לא,, שנית,, על מה יש לדבר,,? הוא מאיים בלי סוף,, אולי הוא אינו מעוניין לשוחח, אולי אינו מסוגל לשוחח? ואם זאת דרכו לעמוד מול בעיותיו,,ואינו יודע לקרוא לילד בשמו,, אז כן,, שייצא מהבית,, ואז נראה אותו גיבור גדול,, ישן לבד,, חי לבד,, מבטיחה לך,, שאחרי שהוא ייצא,, בפרק הבא של חייו,,או לחילופין לאחר שיחזור הביתה,, ילמד לשקול את מילותיו היטב,,,!

חלילה מלפגוע

סתם נתתי דוגמא אין לי ספק ומאחל לך חיים טובים ונפלאים עד כמה שאפשר , אני דיברתי ברמה העקרונית שצריך יותר הקשבה בין בני הזוג הרי אין שלמות תמיד יש עליות וירידות

למעלה