שאלה לנבחני אוקטובר

stfu05

New member
שאלה לנבחני אוקטובר

אהלן! דבר ראשון, יש לכם ציונים גבוהים, מקווה להגיע לכאלו ציונים בדצמבר... :) שאלה בקשר לרמת המבחן: האם רמת המבחן הייתה דומה לרמת 16H או לרמת סימולציות במכון כלשהו? אשמח לדעת, תודה.

nate2000

New member
לדעתי ברמת ה H16

אצלי בכל אופן זה שיקף את הציון. רק שהאנגלית לא ממש מעודכנת. זה כבר מזמן לא 27 שאלות אלא 29.

Ann2922

New member
רמת המבחן במועד אוק'

היי, אני נבחנתי במועד הראשון של מועד אוקטובר ומבחינתי המבחן האמיתי ברמה גבוהה יותר מ 16H, במיוחד בפרקים המילוליים, האנגלית דומה, ולגבי הכמותי קצת יותר קשה מ 16H הציון שקיבלתי בפסיכומטרי הוא שווה ערך ל5 סימולציות של יואל גבע שעשיתי.. שבכולם עמדתי עד אותו אחוז עם אותה התפלגות בערך... סימולציות של קידום קשות הרבה יותר מהבחינה במיוחד בפרקי אנגלית סימולציות של היי קיו, פרקי הכמותי לא דומים בכלל לפסיכומטרי הבחינות של אתר פסיכו, טובות מאוד קצת יותר קשות מהבחן האמיתי, אבל השאלות מנוסחות בצורה טובה מאוד מקווה שעזרתי

shuala

New member
הרמה במבחן של ה16.10 הייתה

יותר גבוהה מאשר 16H בעיקר בכמותי וגם במילולי אנגלית היה בסדר- די דומה

בערך אותו דבר

הציון שקיבלתי שם היה הכי קרוב לציון אמת שלי מכל הסימולציות. יכול להיות ש16H טיפה טיפה יותר קל

נבחנתי ב17.10

וקיבלתי ציון הפלות ב20 נקודות מה-16H, אולם ערכתי סימולציות רבותת של לחמן ואיזי-וואי והם היו קשים יותר מהבחינה האמיתית,קיבלתי כ60 נקודות מהממוצע שהיה לי בהם.

shalt5

New member
יותר קשה מה-Hים

היי לדעתי שני המועדים היו קצת יותר קשים מה-Hים: אנגלית דווקא להיפך - יותר קל כמותי לדעתי היה ברמה סבירה+ - מתקרב למכונים, ויותר קשה מ16H ומילולי קשה - ברמה של המכונים, הרבה יותר מ-16H וקודמיו, ופיילוטים שהיו גם קשים (כשאני אומר מכונים אני מתכוון בעיקר ל-2 - אנקורי ויואל גבע, למרות שעשיתי גם מעט סימולציות של קידום שגם הן היו ברמה גבוהה - אבל לפעמים גבוהה מדי ו"לא פסיכומטרית")

Xenox

New member
SHALT, אתה יכול בבקשה להעלות את

התפלגות הציונים שלך? (78#) לא? אגב, פסיכו ראשון? (כבוד על הציון)

stfu05

New member
סימולציות של תיכון ת"א

מישהו שניגש באוקטובר, פתר? איך הם ביחס לבחינה שהייתה?

1234191

New member
תראה

הציון המקסימלי שלי בסימולציות של קידום הוא בערך 650 הציון שלי ב-16H הוא כ-740 הציון הסופי שלי הוא 714 אני חושב שהמבחן קל בהרבה מסימולציות של קידום, וקשה קצת יותר מהבחינה16H

iritki

New member
ברמה של H16

אני קיבלתי במדיוק את הציון האפשרי הגבוהה בH16 (עשיתי 8 פרקים בשילוב עם בחינה אחרת וחישבתי מקרה הכי גבוהה ומקרה הכי נמוך) או במילים אחרות בH16 קיבלתי 700 במקרה שהפרקים הטובים שלי הם פיילוט ו720 במקרה שהפרקים הגרועים הם פיילוט והציון האמיתי : 719

למעלה