שאלה למסוף כרמלית או למי שמבין

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member

אני מכיר את המרכבים שבתוכו יש מנוע ששייך לחברה אחרת למשל חברה וליזר . או חברת שהרכיבה אטובוסים ווולוו מה שמו שמרכב מאוד מפורסם שאליה ממנוע MAN או VOLVO

aas111

New member
המחיש לך בקישורים

אני מכיר את המרכבים שבתוכו יש מנוע ששייך לחברה אחרת למשל חברה וליזר . או חברת שהרכיבה אטובוסים ווולוו מה שמו שמרכב מאוד מפורסם שאליה ממנוע MAN או VOLVO
המחיש לך בקישורים
בבקשה קישור שאתה כתבת ואני נתתי לליינד קישר של Irizar ושל Hispano אני רק רוצה לקבל אתר של חברת brok המקורי כמו שנתתי ללינד אטובוס בצבע ירוק שבו יש מנועים בדגם וולו או מאן) מאוד מפורסם בעיקר אגד נוסעת אליו מאחרוה יש זכוכית כזאת (תמונה מפיגוע)

aas111

New member
הקפצה

המחיש לך בקישורים
בבקשה קישור שאתה כתבת ואני נתתי לליינד קישר של Irizar ושל Hispano אני רק רוצה לקבל אתר של חברת brok המקורי כמו שנתתי ללינד אטובוס בצבע ירוק שבו יש מנועים בדגם וולו או מאן) מאוד מפורסם בעיקר אגד נוסעת אליו מאחרוה יש זכוכית כזאת (תמונה מפיגוע)
הקפצה

aas111

New member
הקפצה

הקפצה
נסיון

זה מרכב שראלי- "מארס" של "מרכבים"

זה מרכב שראלי- "מארס" של "מרכבים"
למיטב ידיעתי אין למרכבים אתר. מרכב זה נבנה על שלדות מאן וולבו, וכעת יש גם דאף נסיוני לבן באגד עם מרכב שכזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה