שאלה נוספת למלינג ואביתר.מה זה???שאלה למליניג ואביתר
האם בארץ היו רכבות שהיו בהן תאי נוסעים כמו בסרט ה"גברת נעלמת" של היצקוק?אבא שלי טוען שהיו כאלו.
??? שאל את "הזקן" הבריטי.שאלה נוספת למלינג ואביתר.מה זה???
מסמך ריק של רכבת פלשתין. מה משמעות המסמך?למה שימש? כיום זה נשמע מצחיק.
מ-ו-ז-ר מאוד!.שאלה נוספת למלינג ואביתר.מה זה???
כלוםשאלה נוספת למלינג ואביתר.מה זה???
כן היו של "ואגון לי".שאלה למליניג ואביתר
האם בארץ היו רכבות שהיו בהן תאי נוסעים כמו בסרט ה"גברת נעלמת" של היצקוק?אבא שלי טוען שהיו כאלו.
קרונות עם תאיםשאלה למליניג ואביתר
אולי תנקד לנו את שמ משפחתך?קרונות עם תאים
בהחלט היו בארץ קרונות עם תאים, ולא רק קרונות הטרקלין המפוארים של רכבת המנדט או קרונות השינה של החברה Wagon Lits, אלא גם קרונות מחלקה ראשונה ואפילו היו כמה תאים בקרונות מחלקה שלישית, זאת לטובת נשים מוסלמיות שלא יכולות לחשוף פניהן בציבור. לאחר קום המדינה בוטלו המחלקות, וגם היחס לנשים מוסלמיות השתנה טיפה, ולכן פורקו התאים, אם כי בסרטו של השיר על 70414 ניתן לראות שלפחות בחלק מהקרונות פורקו רק הקירות המפרידים בין התאים לבין הפרוזדור, כך שלמעשה נותר המבנה של 'תאים' עד שנות ה-60. (( הערה לשונית קטנה - שמי הוא חן, ואפילו את שם משפחתי העתקת באופן שגוי מאלפי המקומות בפורום בהם הוא כתוב נכון ))
שם משפחתיאולי תנקד לנו את שמ משפחתך?
ב"ה כך תוכל לחסוףך טעויות מהפורום.
פרופ' מלינג לענייני הנדסת ניידשם משפחתי
יצחק, אני לא מדבר על ניקוד, אלא על איות - אם אני כותב 'מלינג', אז יש להניח שהאיות הנכון הוא לא 'מילינג' או 'מליניג' כמו שלפעמים כותבים. ולגבי הגיית השם - זה שם אנגלי, שנכתב במקור כך - Melling. בעברית יש צירה מתחת ל-מ'.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.