שאלה למי שהיה ביובל של הצנחנים ב...

• פותח הנושא lr333
  • פורסם בתאריך

lr333

New member
שאלה למי שהיה ביובל של הצנחנים ב...

איצטדיון ר"ג, אני מדבר על הטקס הגדול עם אריק, שאול, צבי שגם בהתחלה מישהו דיבר ולא הקשיבו לו כי 5 צנחנים צנחו לאיצ' ולא למי שהיה בבסיס היפה הזה שלהם(ד"א מישהו יודע כמה עולה לשכור דירה שם?), בקיצור בקשר לטקס כל הזמן היו 2 "ראפרים" מהצנחנים שעשו קטעים נחמדים, אז מי הם היו?

BIGO-G

New member
סוף סוף הוציאו ערבים להורג

באיצטדיון הלאומי? ועוד אריק שאול וצבי?! איפה אני הייתי?!

Grand Master G

New member
אני הייתי, וביררתי...

אז ככה, דיברתי עם אחת מהאלה ששרו על הבמה, דבר ראשון הם לא להקה ולא צוות הווי ולא כלום, לקחו כל מיני חיילים של החטיבה - קרביים, ג'ובניקים וכל מיני מש"קיות, הקליטו אותם באולפן, והריצו את הפלייבק בהופעה. שני הראפרים, הם בכלל כבר במילואים (בגלל זה המדי ב'), והם נכנסו לראפ אחרי הצבא. אני חייב להודות שהם שידרו אחלה אנרגיות בהופעה, רק חבל שהם לא עשו את זה חי והכל היה מוקלט... אני כמעט לא הבנתי מילה, בגלל סאונד גרוע + דיקציה בינונית... מה שכן זה היה די מצחיק, לשמוע ראפ על מבצע קדש, והשורה המנצחת: "נשרוף, נוביל, ניתן דוגמא, ננצח!" רק להוכחה איך ראפ תפס בשנים האחרונות את הקהל בארץ, שאפילו בהופעה בעלת אופי צבאי רואים ראפרים על הבמה.

lr333

New member
תאמת בקטעי ראפ הראשונים

נרדמתי ואז היה את הקטע עם הראיונות בחי שהיה את הפאשלות ומופז הסתבלט על ההוא אז התעוררתי ונשארתי ער עד הסוף, והראפ אחרי זה היה נחמד רק חבל שזה היה קטעי מעבר של חצי דקה.

למעלה