שאלה למחשבה

narkisu2

New member
שאלה למחשבה

טוב,בריטני ספירס IN THE ZONE מה הייתם קונים צרוב/אוריגינל ? אם אתם מתלבטים אז תכתבו: מצד אחד לדוגמא הייתי מעדיך מזוייף כי_________ מצד שני לדוגמא הייתי מעדיך אוריגינל כי_________

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמה שאלה../images/Emo35.gif

אם היינו קונים צרוב
אופקורס נוט...

i4britney

New member
כנסי...

מצד אחד הייתי מעדיף אורגינל כי זה הדיסק המקורי והוא יותר טוב מחיקוי עלוב שיהרס אחרי כמה זמן וגם כי לקנות את הדיסק המקורי עושה הרגשה טובה ואני אוהב ללכת לקנות דברים מקוריים של בריטני. מצד אחד הייתי מעדיף מזוייף כי- לא הייתי מעדיף!!!

yoooni

New member
לא אכפת לי להחזיק מוזיקה צרובה בבית

אבל מה שאני אוהב באמת אני קונה - זה נותן הרגשה טובה חוץ מזה תמיד כיף ללכת לקנות ולהתאפק עד שנגיע הבייתה ושם לפתוח את העדיפה לקרוע את הניילון הראשון ולפעמים יש גם שני להכניס את הדיסק למערכת ולקרוא בינתיים בחוברת ואחר כך להכניס למחשב ולהגיד שיגעון ווואו הוא מזהה את השירים
למרות שמשום מה את ITZ הוא לא מזהה החוצפן

narkisu2

New member
הכל התחיל

כבר מזמן שרציתי לקנות ת'דיסק החדש ועוד לא קניתי(איזה חוצפנית אני!) עכשיו אם אני רוצה לקנות ת'מקורי אז אני כבר יקנה תמהדורה המוגבלת, ואם ךא אני יקנה ת'מקורית .... פשוט לא יודעת... הכי כיף זה אורגינל,כל הדיסקים של בריטו'ש אצלי מקוריים, לא יודעת הצרוב נותן לי הרגשה שאני מזלזלת בה..

i4britney

New member
הלוואי שירבו אנשים לחשוב כמוך :)!

ישר-כוח... נ.ב-יוני אחי לא הבנתי אותך נכון אבל עכשיו אני מבין :)!

i4britney

New member
לא והפעם אני לא שואל מה הקשר...

למרות שלא הבנתי אותו אבל כבר למדתי שאתה כל פעם רושם דברים בלי קשר אז אני לא מתלונן!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifדווקא בא לי להסביר../images/Emo70.gif

אתה קורא לכולם "אח שלי" אז שאלתי אם יש לך מספיק מקום לכל האחים שלך בבית...

למעלה