שאלה למומחי הפייסבוק....פרס למצליח

locali2

New member
שאלה למומחי הפייסבוק....פרס למצליח

לפני כשבוע נתבקשתי כנראה על ידי הפייסבוק לשנות את הסיסמא שלי כי כנראה משהו נוסף משתמש בדף שלי... שיניתי כאמור את הסיסמא וגלשתי רגיל עם הסיסמא החדשה במשך יומיים... לפני 5 ימים פייסבוק לא אפשר לי להכנס לדף הבית שלי כלל...לא עם הסיסמא הישנה ולא עם זו ששיניתי... אני מנסה במשך 5 ימים לאפס את הסיסמא (כמו שנתבקשתי עי הפייסבוק לאחא שכתבתי להם) וגם אז זה לא נותן לי להשלים את תהליך שינוי הסיסמא ואני נתקע בשלב השני בו הם לא שולחים את confirm your identity את "הזהות" שלי למייל......לא סיסמא אלא זהות...עפי הגדרתם בבקשה עזרו לי. המצליח יזכה בפרס מכובד ביותר אשמח גם להתקשר למי שירצה confirm your identity

סליידר

New member
נשמע כאילו רימו אותך

פייסבוק אף פעם לא תבקש ממך להחליף את הסיסמא שלך.. זה בתקנון שלהם...

locali2

New member
יש מה לעשות בנדון??

מזה כשבוע אני שולח לפייסבוק מייל על הבעיה שלי.... הם לא ממש נותנים לי את המענה לבעיה מה עושים????

locali2

New member
איפה המומחים בפייסבוק???

יש לי על מה או מי להגיש תלונה על שנלקח ממני הפייסבוק???? מזה כשבוע 3 מומחים למחשבים לא הצליחו להשיב לי את החשבון שלי

סליידר

New member
קצת קשה לעשות עם זה משהו

אפשר לעשות לזה אנלוגיה שנתת לגנב את המפתחות לדירה כשאתה בחו"ל, חזרת הביתה ואין שם כלום. את מי תאשים?

locali2

New member
יש ביטוח??

כשאני חוזר מחול ואין כלום אני מתאר שאקבל קצת לפחות מהביטוח... השאלה האם יש מצב לקבל חלק מהחשבון שלי או שאצטרך לפתוח דף חדש??

למעלה