שאלה לכן המנוסות.

סאני2

New member
שאלה לכן המנוסות.../images/Emo101.gif

. בחודש האחרוןטופלתי בגונלF ולקראת ההזרעה קיבלתי כוריגון 5000. לאחר שבוע מיום ההזרעה(15/5) קיבלתי כוריגון 2500. אתמול לא התאפקתי וביצעתי בדיקת דם במעבדה כשהמספר שדווח לי הוא 109. שהוא נמוך, אך מעיד על הריון הרופא שלי טען שהציון נובע כנראה מהשפעת הכוריגון ושעלי לבצע בדיקת דם רק בעוד יומיים...ואני במתח...האם למישהיא מכן קרה, שיצא לה חיובי בבדיקה ונשאר חיובי למרות (השפעת הכוריגון)? או להיפך??

חן123

New member
ממש לא יודעת אבל מקווה בכל אופן

שהתשובה תהייה חיובית ותצטרפי לכאן בקרוב!

סאני , תרשי לי להיות לא זהירה

ולומר לך שלדעתי בטא 109 אינה ביטוי של כוריגון 2,500 חמישה ימים לאחר שניתן. כוריגון שכזה , אם לא התנדף כבר לגמרי (והוא אמור להתנדף כבר לגמרי) לא היה מראה מספר שכזה אלמלא היה זה הריון. אני יודעת שאני נשמעת נחפזת אולי אבל דעתי די נחרצת : זה ל-א הכוריגון. את המזל טוב אני עוד אומרת בלי קול. את מבינה אותי , נכון?... תעדכני , אל תשכחי אותנו.

סאני2

New member
תודה

תודה לך על הענות המהירה את ממש הצלחת לעודד אותי וכמובן להרגיע... אני מבטיחה שאעדכן בפורום וכולי תקווה שעד סוף השבוע אצטרף אליכן לפורום בצורה שוטפת.

חן123

New member
סאני, אני כל כך מקווה שאני עדיין

במתח, יחד עם זאת, אחרי שכתבתי לך בבוקר, נידמה לי שפעם קראתי הסבר איך כוריגון משפיע על הבטא, נידמה לי שהערך מתחלק ל-2 כל יום. מסקנה: לכי מחר תעשי בדיקה נוספת, אם זה מהכוריגון הערך ירד, ואם לא... טוב את זה את כבר יודעת. יקרה שלי, מתה שכבר תהיי כאן ל-9 חודשים חן

נו, הגיע הזמן שהבטא תחייך אלייך

הלוואי שעוד יומיים הבטא גם תהיה חיובית. ואז...וואוו אך אני אשמח בשבילך תעדכני. מחזיקה אצבעות

היייי. יש עוד סאני

מקווה שלא תתבלבלו ולא תשמרו לי מקום כאן
אז זו לא אני המקורית.... לצערי. אבל יש עדיין תיקווה ענקית בליבי. נשיקות. סאני המקורית.

באאבו

New member
אני מציעה להיות סקפטית

למרות שבתוך תוכי מתגנבת לי איזה מחשבה שאולי זו בטא אמיתית, אני מציעה שכדאי באמת להיות סקפטים ולחכות... רק כדי לא, חלילה, להתאכזב אח"כ. מאחלת לך מכל הלב בטא אמיתית, חיה, נושמת ובוטעת
באאבו

למעלה