שאלה לכוולם (רגועה מהקודמת)

גלית333

New member
שאלה לכוולם (רגועה מהקודמת)../images/Emo11.gif

האם אתם משתפים , חולקים את סודכם עם אדם נוסף?? ואם כן, הצטערתם על כך?

מורינה

New member
בבדאי ../images/Emo4.gif

אחרת אפשר להתפוצץץץץץ. תמיד יש איזה חבר/ה בסביבה - שבכייף אני משתפת. ויש לי חברה שאומרת שהחבר שלה לא ירשה לה להיות איתי בקשר, אם הוא ידע את מעללי ההוללים - לכן לא ניראה לי שהיא תתן לי סיבה להצטער על כך שסיפרתי לה.

מסכים איתך

יש רצון לשיר בראש חוצות ,אני מאושר ,מצאתי את האחת ,הכוכבים קורצים לי באופן אישי ,השמש זורחת רק לכבודי ,והפרחים? רק רואים שטוב לי והם נפתחים .אני כאיש מאושר מקרין ברק בעיניים . אך לספר? לא נראה לי ,אני מעדיף לשמור את עוצמת החוויה המתמשכת לעצמי ,להתענג עד כלות ,להרגיש את הכמיהה והגעגוע בתוך מח העצמות . שלב החיפוש אני מקוה עומד להסתיים . בהצלחה לי .

B פאבלו

New member
כן

בדרך כלל זה מישהו-מישהי קרובים שגם בקטע הזה ולאוו דווקא במובן של שמור לי ואשמור לך אלא דווקא המקטע של הבנה של הצורך שבדבר.

אור36

New member
../images/Emo128.gifזו הפינה הפרטית שלי

למרות שיש חבר אחד שיודע,ועדיין מאזן האיימה נישמר, כדי שיהיה אליבי "כפול".............אבל,לא ניכנסים לפרטים...

אין חוקים ... יש מרוודים

אין כאן הכללות ... כל מידע ורמת הרגישות שלה יש דברים שאפשר לחלוק עם ידידים קרובים יש פרטים שרק עם החבר הכי טוב ויש דברים ששמורים לעצמי בלבד ... הם מהווים יחד את הפרטיות שלי שלא מוכן לוותר עליה

אז גם אני שותף...

כן, למרות שאני חושבת שלו יכולתי לשמור את זה לעצמי זה עדיף..כמה שפחות אנשים יודעים על כך..פחות סיכון

dalida3

New member
לא סיפרתי ולא אספר לאףףףףףףףף אחד

לא משנה כמה יבטיחו לכם לשמור על סודכם,בסוף הוא מתגלה. סודות לא מספרים,לאףףףף אחד. הנה יש פורום ואפשר לספר ולשתף

למעלה