שאלה לי...

מצב
הנושא נעול.
שאלה לי...

שאלה לי...
אני מורה לנגינה בקונסרבטוריון מסויים כבר 4 שנים. אני מלמד נגינה בשיעורים יחידניים. מספר התלמידים שלי במוסד נע לאורך השנים בין 3-4. בתחילת השנה היו רשומים 3. אחד ביטל את הרישום טרם תחילת הלימודים. עכשיו תלמיד אחר ביקש לעבור למורה אחר. נשארתי עם אחד. לא שווה לי לצאת מהבית בשביל זה. האם אני יכול להתפטר ולדרוש פיצויי פיטורין, עקב הרעת תנאים? תודה

שאלות הבהרה

שאלה לי...
אני מורה לנגינה בקונסרבטוריון מסויים כבר 4 שנים. אני מלמד נגינה בשיעורים יחידניים. מספר התלמידים שלי במוסד נע לאורך השנים בין 3-4. בתחילת השנה היו רשומים 3. אחד ביטל את הרישום טרם תחילת הלימודים. עכשיו תלמיד אחר ביקש לעבור למורה אחר. נשארתי עם אחד. לא שווה לי לצאת מהבית בשביל זה. האם אני יכול להתפטר ולדרוש פיצויי פיטורין, עקב הרעת תנאים? תודה
שאלות הבהרה
את שכירה או עצמאית? האם הקונסרוטוריום משלם לך או שאת מוציאה חשבוניות? האם שכרך משולם לך ע"י הקונסרוטוריום בהתאם למספר התלמידים או שהוא קבוע?

תודה על ההענות המהירה

שאלות הבהרה
את שכירה או עצמאית? האם הקונסרוטוריום משלם לך או שאת מוציאה חשבוניות? האם שכרך משולם לך ע"י הקונסרוטוריום בהתאם למספר התלמידים או שהוא קבוע?
תודה על ההענות המהירה
אני שכיר, מקבל תלוד מהעיריה. הקונסרבטוריון משלם לפי מספר התלמידים.

שיר ורד

New member
תשובה

שאלה לי...
תשובה
בהנחה שאכן הינך שכיר. אזי בהחלט מדובר בהרעת תנאים. במקרה של הרעת תנאים, על העובד לפנות למעסיק (רצוי בכתב) ולדרוש את ביטול הרעת התנאים או תיקונם. במידה והעובד פנה וביקש לבטל את הרעת התנאים והיא לא תוקנה העובד יכול להגיש מכתב התפטרות בגין הרעת תנאים ויהיה זכאי לקבל פצויים. אם המעסיק יסרב לשלם פצויים יש לתבוע אותו בבית הדין לעבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה