אין לי משהו מקורי
New member
שאלה לי..
שאלה לי..
איך אני מגיעה מאשדוד לכפר סבא
שאלה לי..
רכבת !שאלה לי..
רק רכבתרכבת !
בעצם 2 רכבות. תקחי אחת מאשדוד לתל-אביב ושם תחליפי לאחת שמגיעה לכפר סבא. קל מאוד ומהיר מאוד. תחפשי כאן (זה אתר הרכבת) ותכתבי באפשרות החיפוש מאשדוד להוד השרון/כפר סבא (ככה נקראת התחנה שם). תקבלי תשובה גם היכן את מחליפה את הרכבת. נסיעה טובה. הערה: את צריכה לכתוב תאריך בחיפוש. תשני את התאריך של היום (מוצ"ש) - כי במוצ"ש אין רכבות במסלול שביקשת. ואם את דווקא רוצה לנסוע במוצ"ש אז זאת קצת בעייה...
תודה רבה רבהרכבת !
בעצם 2 רכבות. תקחי אחת מאשדוד לתל-אביב ושם תחליפי לאחת שמגיעה לכפר סבא. קל מאוד ומהיר מאוד. תחפשי כאן (זה אתר הרכבת) ותכתבי באפשרות החיפוש מאשדוד להוד השרון/כפר סבא (ככה נקראת התחנה שם). תקבלי תשובה גם היכן את מחליפה את הרכבת. נסיעה טובה. הערה: את צריכה לכתוב תאריך בחיפוש. תשני את התאריך של היום (מוצ"ש) - כי במוצ"ש אין רכבות במסלול שביקשת. ואם את דווקא רוצה לנסוע במוצ"ש אז זאת קצת בעייה...
ארז, אני מתרשם שאתה חובב רכבות טרי:רכבת !
אכן טרי לגמריארז, אני מתרשם שאתה חובב רכבות טרי:
האם הטיול ברכבת לנהריה (עם אכזבת ה-ic3) גרם לך להתעניין ברכבות? כי זה מה שקרה לי כשנסעתי ברכבת התחתית ה-T-Bana בשטוקהולם ב-2 לאוגוסט בשנת 99!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.