שאלה לי...

שאלה לי...

שמתי לב שהעוגות (במיוחד המקצועיות יותר...) תמיד ישרות לגמרי. כשאני מכינה עוגה היא הופכת לגבעה... האם לחתוך אותה? או שיש איזה פטנט אחר? תודה, ניסיתי להעלות איזה שוויץ קטן ולא מצליח לי...
 
קודם כל, העוגה שלך מקסימה!

כדי שהיא תהיה ישרה וחלקה כדאי להפוך אותה, כמו ששלי ציינה. מומלץ למרוח אותה בקרם כלשהו שיחליק את פניה, לצפות בעלה לא דק מדי של בצק סוכר, ולהצמיד+להחליק את העלה (רצוי בעזרת מחליק, אם יש לך) וכך יתקבל ציפוי יפה וחלק.
 
ניסיתי פעם...

ניסיתי פעם להפוך את העוגה ואז שוליים שלה עמדו האויר. בפעם אחרת שניסיתי העוגה פשוט נשברה.
 
עשי נסיון נוסף, והפכי בזהירות

עבודה נכונה דורשת היפוך העוגה כך שצידה התחתון כלפי מעלה.
 
למעלה