שאלה לי למועמדים לעתודה

שאלה לי למועמדים לעתודה

נרשמתי כמו כולם לעתודה ושלחתי את הטפסים עוד בתחילת התהליך קיבלתי מהם גם את האישור שהם קיבלו עכשיו כל חברי שהגישו מועמדות קיבלו הוראה להרשם לאוניברסיטאות , אני משום מה עוד לא קיבלתי מכתב חזרה האם עוד מישהו כאן סובל מהבעיה הזו , או יודע למה זה ככה או שאפשר להאשים את הדואר ויש ליצור איתם קשר? ואם כן האם למישהו יש את המספר של מדור עתודה?

ניסיתי את המספר של המדור עתודה

ואמרו לי שהלשכת גיוס אחראים על המכתבים , האם זה מדויק? והאם יש סיבה טובה שמכתב לא יגיע אלי<בכל זאת פסיכומטרי מעל 700 וכו'>

bodas

New member
קודם כל

אל יתהלל חוגר כמפתח. פסיכו' מעל 700 זה מאדו יפה, אבל אינך יודע מול מי אתה מתמודד... נתחיל מזה. בכל מקרה, על פניו נדמה לי שפשוט מכתבך הלך לאיבוד או לא נשלח מסיבה כלשהי. הגיוני שלשכת הגיוס תשלח את המכתבים, אבל יותר הגיוני שאם המכתב לא נשלח - הסיבה במדור. אם מפנים אותך לאנשהו, לך לפי ההפנייה.

לא הבנת אותי נכון

חוגר איננו מתהלל כמפתח פשוט בהתייחס לחברי שנרשמו למקומות זהים עם נתונים פחות מרשימים וקיבלו תשובה כבר , וחיובית בינתיים , איני מבין איך יתכן שזכיתי לכזו התעלמות. במדור נאמר לי שהלשכה אחראית על המכתבים , בכל מקרה אברר מחר ואעדכן למקרה שעוד אנשים יתקלו בבעיה זהה

T a u r u s

New member
נו מה אתה לחוץ?

הסיבה לעיכוב המכתב היא לא בנתונים שלך! פקידה, ביורוקרטיה, דואר..

הסיבה ללחץ היא כי לפי המכתב

שאלה שכן קיבלו , קיבלו...המועד לשליחת הטפסים למוסדו פג עוד כמה ימים איני יודע עד כמה חשוב התאריך הזה , אבל למקרה שכן לא אספיק לשלוח אם המכתב ימשיך להתעכב לו בדואר

שרוני101

New member
אז ככה

מה שאתה צריך לעשות זה לטלפן בלי הפסקה ללשכת גיוס ולהוציא לפקידה את הנשמה עד שהיא תשבע בכל היקר לה שהיא שולחת את המכתב שנית. אם אתה בעתידים תסביר את המצב לחן ואז תבקש ממנה לדאוג לכך שזה יטופל. אל תקבל שום תירוצים על דואר או על אחריות, פשוט תדרוש שישלחו עוד פעם את המכתב הזה. גם לי אבד המכתב ונלחמתי חמישה ימים במים ובאש כנגד הביורקרטיה הצבאית, ורק היום הם הבטיחו לשלוח חדש.אז אל תאבד תקווה.

למעלה