שאלה לי....(בנים..בנות..ומה שבאמצע)

שאלה לי....(בנים..בנות..ומה שבאמצע)

יש פה גבר.... או אישה.... שעשו דבר כזה שנקרא דאבל פאק??? אם כן.. אני מעוניינת לקרוא רשמים וחוויות....

דנטל

New member
את מתכוונת לסנדוויץ'

או לחדירה כפולה באותו חור. ולא עשיתי לא את זה ולא את זה - לפעמים בקושי מצליחה לדחוף זין אחד לכוס, אז על שניים אין הרבה מה לדבר.

דנטל

New member
בקיצור, סנדביץ'

לידיעה - הנטיה להגיד "דאבל" היא דווקא על חדירה של שני זיינים לאותו חור. למשל DVDA שהוא הקיצור של "דאבל ואגינל, דאבל אנאל".

לא, עם ויברטור זה אחרת..

ואפילו מהנה מאוד.. אבל ויברטור הרבה יותר גמיש..את שולטת בתנועות שלו והוא גם לא גדול - הכול נתון לבחירתך..

ויברטור זה לא גדול?

חשבתי שזה היתרון הכי גדול שלו עלינו - ראיתי גדלים שיכולים לגרום לגדולים שבינינו רגשי נחיתות! טוב בעצם גם הזמינות שלו זה יתרון, ואני יכול לחשוב על עוד כמה, אבל גודל קטן?

יקירתי לא דיברתי על רוקט פוקט

אלא על הרולס רויס במלוא הדרו - זו תפלצת לא קטנה.. ותוסיפי לה איזה 20 או 24 על פי מקורות המעשה... זה כנראה בור בלי תחתית...

דנטל

New member
למה החלטת שהיא דיברה על רוקט פוקט?

ברוקט פוקט אין שום דבר גמיש (וזה גם לא בא בצבע ורוד). את ראית פעם רוקט פוקט? לבן, קטן, ראשים מתחלפים, משמש לגירוי הדגדגן בלבד, מה שקוראים בפי המוכרים בחנויות סקס "מאלץ אורגזמה". היא בפירוש דיברה על ויברטור. כזה שנראה כמו זין, שאפילו נראה כמו זין ואם הוא גם ממש טוב - מרגיש כמו זין. לא חייב להיות מדגם רולס רויס, אבל ויברטור. וגם רולס רויס זה לא כזו מפלצת. בסך הכל ויברטור שאמור להיות מהטובים ביותר שיש להשיג בעיקר בזכות זה שיש לו חלק שמשמש לאילוץ אורגזמה דגדגנית וחרוזים שפועלים על הנרתיק - כששילוב של שניהם אמור להיות פיצוצי.

דנטל יקירתי - בפעם האחרונה שבדקתי

לא הייתי מפגרת... אולי לא קוראת טוב... אבל בפירוש לא מפגרת. אנא כיתבי ביותר ריספקט לאנשים שכותבים כאן... ואני חושבת שהיא בחורה מספיק גדולה כדי לרשום לי את דעותיה אם טעיתי בהבנתה. וגם אם לא הבנתי, יש דרך להסביר. ותתפלאי - כן אני יודעת מה זה רוקט פוקט. וואלה, ואם לא היית מסבירה לי, הייתי חושבת שזו מלחיה

ממה שאני זוכר.....

לגברים זה אחלה ועם שתיי נשים שהייתי ביחד עם חברי אמרו שנהנו מזה לפי הגניחות כן לפי הפרצוף לא כל הזמן

Zik4U

New member
אני עשיתי ...

אני ועוד חבר זיינומישהי ככה הוא בכוס ואני בתחת מה בדיוק מעניין אותך ?

tokit

New member
אתה כבר רשום כחבר קבוע..

אז כנראה שעשית משהו נכון..

למעלה