שאלה לי בבקשה.

שאלה לי בבקשה.

הבחילות הללו, בהתחלת ההריון, בספר כתוב שמתחילים להרגיש אותם בשבוע שישי בערך, האם יכול להיות שגם לפני? או שפסיכולוגית רק מהמחשבה שיתכן שיש הריון = איפה שהוא שם בין שבוע שלישי לרביעי כבר אני מפנטזת בלי הוכחות רשמיות?

ענתש

New member
לא יודעת באופן עובדתי אבל אני

הרגשתי בהחלט מהרגע הראשון. אני יודעת כי אני זוכרת שהלכתי לרופאה ואמרתי שיש לי בחילות והיא נמנעה מלתת לי פראמין כי הודעתי לה שאנחנו מנסים להכנס להריון. אז היא אמרה שרק למקרה שזה מהריון כדאי לא לקחת כלום.

cookie1

New member
עוד לפני שידעתי

אני אישית הרגשתי בחילות ועייפות עוד לפני שידעתי כי אני בהריון. אז כנראה שהכל סטטיסטיקות וממוצעים, והשבוע השישי הוא לא ממש מדויק- כי כמו בכל ממוצע יש כאלה שמרגישות לפני. בכל מקרה אני מאחלת לך בחילות קלות בלבד...

מיקגאפ

New member
גמאני התחלתי להרגיש בחילות לפני

שידעתי שאני בהריון... הרגשתי לא טוב כמה ימים ואמרתי לעצמי שאם בדיקת ההריון יוצאת שלילית אני הולכת לרופא - ולשמחתי הרבה היא יצאה חיובית. זה היה בשבוע מאד מוקדם, משהו כמו שבוע 5. מיכל

dafgol

New member
אל תאמיני לכל מה שכתוב בספרים

הי מיכאלה , אני בסוף שבוע שישי ( מתחילה מחר שבוע שביעי). היו לי בחילות וצרבות כבר מההתחלה , עוד לפני שעשיתי את בדיקת ההריון. כבר שבוע כמעט שאין לי בחילות , רק אם אני בנסיעה - אז הן תוקפות אותי... אז לבחילות חוקים משלהן , וכנראה שלא הולכות לפי הספר.... בהצלחה.... דפנה

אז אולי באמת יש משהו.

בכל אופן אני אצטרך כנראה להנות מהספק עוד קצת זמן. יש בזה את הקסם שלעצמו.

למעלה