שאלה לי אליכם

מצב
הנושא נעול.
שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם
אני עובדת ב - 55% משרה על בסיס שעות והשאלה שלי היא לגבי חופשה. כמה ימי חופשה מגיעים לי? ואיך זה יוצא מבחינת התשלום? המעסיק שלי טוען שהרואה חשבון שלו אמר לו ככה: אני עובדת 8 שנים על משרה מלאה מגיע 22 ימים ולי מגיע 12 יום לפי 147 שקלים ליום שזה מה שאני מקבלת בממוצע ליום ( אני מקבלת ביום 175 שקלים) ואז מגיעים לי 147 שקלים כפול 12 יום, האם זה נכון?

אני יוצאת ואהיה רק מחר, אשמח לתשובו

שאלה לי אליכם
אני עובדת ב - 55% משרה על בסיס שעות והשאלה שלי היא לגבי חופשה. כמה ימי חופשה מגיעים לי? ואיך זה יוצא מבחינת התשלום? המעסיק שלי טוען שהרואה חשבון שלו אמר לו ככה: אני עובדת 8 שנים על משרה מלאה מגיע 22 ימים ולי מגיע 12 יום לפי 147 שקלים ליום שזה מה שאני מקבלת בממוצע ליום ( אני מקבלת ביום 175 שקלים) ואז מגיעים לי 147 שקלים כפול 12 יום, האם זה נכון?
אני יוצאת ואהיה רק מחר, אשמח לתשובו

שיר ורד

New member
כמה ימים בשבוע את עובדת

שאלה לי אליכם
כמה ימים בשבוע את עובדת
כמה ימי עבודה בשבוע עובדים מי שעובד במשרה מלאה במקום זה.

סליחה על האיחור אבל אנחנו רק שתי

לא ענית לשאלתי השניה
כמה ימי עבודה בשבוע עובדים שם אלו שעובדים במשרה מלאה?
סליחה על האיחור אבל אנחנו רק שתי
מזכירות, השניה עובדת הרבה פחות ממני, 4 פעמים בשבוע 3 שעות כל פעם אבל לא הבנתי מה הקשר לאחרים? תודה רבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה