שאלה לי אליכם...

GinGit 8

New member
אני אענה לך בפשטות

מה לעזאזל הקשר בין המוזיקה של עברי לבין זה שהוא השתמט מהצבא? אני לרגע לא מעודדת את התופעה של ההשתמטות, אבל תעשי הבדלה בין החיים הפרטיים של עברי לבין המוזיקה שלו. מתנצלת מראש על הבוטות, אבל זה נורא מטומטם להגיד שאם את קונה דיסק שלו/הולכת להופעה שלו את משתפת פעולה עם התופעה של ההשתמטות. את קונה דיסק/הולכת להופעה של עברי כי את מעריכה ואוהבת אותו ואת השירים שלו בתור זמר ויוצר. זהו.

זוהרים

New member
חח, אז אני אענה לך ברצינות

מה לעזאל הקשר תגידי מה את דפוקה ?!? השתמטות?! שירים? מה קשור?!? גיט גיט לא קשור אליך פשוט התגובה שלך הצחיקה אותי :)

../images/Emo105.gifעידכון מהאתר של עברי../images/Emo105.gif

הסינגל הבא של עברי שיצא לרדיו מתוך הדיודי הוא "ואולי".... וגם מירי מסיקה מארחת את עברי ב29.5 במסגרת יום הסטודנט בבר אילן...

MIKY girl

New member
בקשר להשתמטות

אני יכולה להבין אותך, גם לי זה מפריע, אני חושבת שלשרת זה דבר מאוד מאוד חשוב אבל אני גם משתדלת לא לשפוט אנשים שלא הלכו לצבא (למרות שזה קשה לי) כי את לא באמת יודעת את המניעים. אני חושבת שלא צריך להיות קשר בין המוזיקה המצויינת שהוא עושה לבין זה ששהוא לא התגייס, וזה שתלכי להופעות (שזה אגב בהחלט מ-ו-מ-ל-ץ) ממש לא אומר שאת בעד השתמטות, יש המון חיילים שבאים להופעות שלו. כשאני הולכת להופעה או שומעת דיסק של עברי אני מתיחסת למוזיקה ולא לשום הצהרה לגבי השתמטות או לא.. מקווה שעזרתי במשהו..

ofir1988

New member
תראי...

אני גם לא בעד השתמטות.. אבל בין זה לבין היחס שלי לעברי אין קשר.. אני לא שופטת אותו על זה.. וחוץ מזה אני לא מבינה מה הקשר בין הדיסקים לזה שהוא לא עשה צבא ולזה שבגללו מישהו מת... וכל השטויות שאמרת

../images/Emo9.gif

את צודקת גם אני נגד השתמטות מאכזב לדעת שאמן שאת מעריכה ואוהבת עשה משו לא עשה צבא אבל (וזה אבל גדול...) זה לא קשור ללאהוב את המוזיקה שלו ולהעריך אותו ואת מה שהוא עושה, ללכת להופעות או לקנות דיסקים וזה בטח לא תירוץ לצרוב אותם. אני לא חושבת שעל חשבון הדיסקים שלו מישו נהרג בכל מקרה ואני חושבת שהם הוצאו אחרי שהוא היה אמור לסיים צבא, וגם אם לא אני לא חושבת שזה תלוי אחד בשני. גם בפורום הזה יש אנשים בצבא שכותבים פה מידי פעם שירים או דברים אחרים- הצבא לא מונע את זה. וחוצמזה עברי מופיע הרבה בהופעות תרומה לכל מיני דברים, ככה שאולי בתור ע. אפסנאי הוא לא יכל לתת הרבה למדינה, אבל עכשיו הוא נותן הרבה
ד"א לכי להופעה, את כל כך תהני שתשכחי שהתלבטת

idonknow

New member
הוא בן 32-מה שאומר

שהוא "השתמט" לפני 14 שנה בערך. זה נראה לך רלוונטי להתעסק בזה עכשיו? ובכלל,לא כל מי שלא עושה צבא הופך אוטומטית למשהו פחות טוב.. ומה הקשר לעזאזל לעשיית המוזיקה שלו? אני מעריכה את זה ששירות צבאי חשוב לך,אבל זה לא אומר שמתוך מחאה את צריכה להעריך פחות את מי שלא חושב ככה, יש במדינה הזאת אלפי גישות שונות לכל דבר.כדאי לך להתחיל לנסות ולקבל את אלו ששונות משלך. לפי מה שאני זוכרת, הוא התגייס לזמן קצר וקיבל פטור בהמשך, וזכותו-אני בטוחה שהיו לו סיבות(לאו דווקא העובדה שהוא הומו). את לוקחת את זה יותר מידי ברצינות,וההודעה שלך נוטפת טעם רע, למרות שלא התכוונת.. ואם את צורבת-את לא חושבת שלהיות גנבת זה יותר גרוע? :| (מוזיקאים בישראל הם לא מליונרים, תאמיני לי).

טוב קצת באיחור אבל...

רק עכשיו שמתי לב לשרשור הזה
אז גם אני מאוד לא מעודדת לא לעשות צבא, אני חושבת שלעשות צבא זה דבר חשוב מאוד במדינת ישראל, ואני גם חושבת שכמעט ולא קיים תירוץ לא לעשות צבא[מלבד מחלות, או משפחה שכולה]... הדבר היחיד שבאמת מפריע לי הוא שעברי לא עשה צבא, במקום מסויים [לדעתי] זה מוריד מערכו כבן אדם, אבל, מהצד השני המוזיקה שלו היא מדהימה וטובה וזאת הסיבה שאני קונה את הדיסקים שלו ושומעת אותם, כמעט ולא קיים קשר לאישיות שלו[ויש לו אישיות מדהימה, הוא באמת בן אדם מקסים
], זאת דעתי בנושא בכל אופן...

למעלה