שאלה לי אליכם...

• פותח הנושא svety
  • פורסם בתאריך

svety

New member
שאלה לי אליכם...

כן, זו עוד אחת מאותן שאלות שאמורות לפתוח דיון רציני. או שאולי רק אמורות. אתם שומעים עוד מוזיקה חוץ מרוק? נראה לכם בסדר שיש אנשים שמגבילים את עצמם, כלומר אומרים "אם זה לא רוק אני לא אשמע"? ומה עם אלו שמגבילים את עצמם לסגנון הרבה יותר צר, כמו למשל רק פאוור מטאל? המממ תענו

svety

New member
וכמובן שגם אני אענה...

אני שומעת הממ רוק, מטאל, קצת אלקטרוני (דברים בסגנון של Lasgo, אם זה אומר משהו למישהו
), ישראלי, טיפה פופ (תתפלאו, אבל יש שירי פופ ממש יפים), וקצת מוזיקה שחורה. אני גם אוהבת לרקוד את כל סוגי המוזיקה (חוצממזרחית ולטינית), וחושבת שטראנס/האוס זו המוזיקה הכי כיפיץ לרקוד, אחרי רוק ומטאל. לא אוהבת את האנשים שמגבילים את עצמם. חושבת שזה עצוב. וסליחה אם העלבתי פה מישהו. אני מוכנה לתת ניסיון אחד לכל דבר. ואני מתכוונת לזה. אם נדלקתי על זה משמיעה ראשונה, אני אמשיך לשמוע. אם לא, אז...כנראה שאני לא אשמע את זה שוב... ואלו שמגבילים את עצמם לסגנון ממש צר, זה עוד יותר עצוב.

אז ככה....

אני מקשיבה בעיקר לרוק-מטאל....... וגם רוק ישראלי... זה שאנשים מגבילים את עצמם בסוג המוזיקה זה די עניין שלהם. אבל אם מישהו אוהב סוג מוזיקה מסויימת זה לא אומר שהוא לא יכול לאהוב גם את הסוג השני. והקטע הזה של ההגבלה ממש אידיוטי. מזה- "אם זה לא רוק אז אני לא אשמע???" מה כבר יכול לקרות? תמות?? והקטע עם ההגבלה לסגנון הרבה יותר צר, זה אכן, הרבה יותר דפוק! זה מה שאני חושבת.........

או קי נענה

אני חושב שלהגביל את עצמך במוסיקה שאתה שומע זה או עניין של מקובעות, יש אנשים כאלה שלובשים את אותם בגדים במשך שנים, עובדים באותה עבודה כל החיים חיים באותו בית נוסעים באותה מכונית טוב הבנתם את הרעיון, אנשים כאלה גם יגבלו את המוסיקה שהם אוהבים רק למה שהם מכירים לפעמים זה גם עניין של גיל ובעיקר חשיפה, אם אתה מכיר רק רוק אז נדמה לך שאתה אוהב רק רוק כשלמעשה אתה מכיר רק רוק. אישית אני שומע סוגים שונים של מוסיקה אתנית (ברזילאית, יוונית, מצרית, קובנית, אירית, סקוטית), אני שומע המון בלוז ומוסיקה שחורה ואוהב גם אופרות ומוסיקה קלאסית, היום אני יכול להגיד, שיש איכות ייחודית לדברים טובים, הסגנון המוסיקאלי שבהם נוצרו ממש לא משנה. רוק כסגנון מוסיקאלי קיים קצת פחות מחמישים שנה, אנחנו שומעים בעיקר רוק שהגיע מאנגליה או ארה"ב (או מהארץ) זה יהיה קצת דבילי לחשוב שבמשך אלפי השנים שלפני כן, או בכל המרחב הגיאגרפי העצום שמחוץ למדינות אלו לא נולד ולו גאון מוסיקאלי אחד ששווה להקשיב לו.

ganooov

New member
בערך ../images/Emo3.gif. ../images/Emo13.gif

אני שומע מדי פעם גם ראפ ממוסחר, קצת מוזיקה קלאסית, ועוד כל מיני דברים שאני לא ממש יכול להגדיר (אגב, בפורום הזה אני ~כן~ מכניס את המטאל על ילדיו הרבים למסגרת הרוק
). בתכל'ס, אני לא ממש מגביל את עצמי, אם כי זה לא כולל מוזיקה מזרחית מסחרית
.

BiRd Of PrEy

New member
האמממ..

אני, כשאני על המחשב או עם חברות אז אם יש מוזיקה ברקע אני מעדיפה רוק.. אני הולכת רק להופעות של להקות רוק. רוב החברות שלי שונאת את המוזיקה שלי ובגלל זה נגיד כשאני יושבת עם חברות אם יוצא לשמוע מוזיקה זה את המוזיקה שלהן.. שזה הפופ הזה, הראפ וההיפ הופ המסחרי. וזה מפריע לי בצורה לא נורמלית אבל עובר. יש סוגי מוזיקה שאני כן מגבילה את עצמי... מזרחית. אני אפילו לא מוכנה להקשיב לזה רגיל! אני אפילו לא רוצה לנסות להקשיב לזה! אבל אני אוהבת גם אופרות וקלאסיקות מסויימות.. אני אוהבת את הפופ של שנות ה-60 וקצת 70. אני אוהבת את הראפ של סוף 80 ותחילת 90. ויש עוד שאני אוהבת.. בקיצור מה שאני מיתכוונת זה שאני מגבילה את עצמי לסגנונות מסויימים... ודברים מסחרים סתם מביאים לי עצבים לרוב אז אני גם לא ממש מנסה לשמוע את זה

שאלה מעניינת....

לא, אני רוב הזמן לא מגבילה את עצמי רק לרוק- למרות שזה סגנון המוזיקה העיקרי שאני שומעת (רוק כבד, רוק קלאסי, רוק פסיכודלי, רוק ישראלי). אני מוכנה לשמוע כל דבר, לנסות לשמוע גם מוזיקה שונה וחריגה- גם מטאל (על כל בניו ונכדיו
) ובאמת שאני משתדלת להיות פתוחה- אבל אני בחיים לא אשמע מוזיקה מזרחית, גם לא ראפ, היפ-הופ ופופ ממוסחר..... סה"כ, אני חושבת שרצוי להיות פתוחים לכמה שיותר סגנונות מוזיקה ולא להיות "נעולים"

למעלה