שאלה לי אליכם....

טוב....! יש לי הרבה דברים להגיד!!!

1. שמתם לב שרשום בתנ"ך: "לא תרצח, לא תנאף, לא תחמוד" וכו´ וכו´... הכל רשום בלשון זכר!!!! זה הפליות...!! כי לא רשום לא תרצחי לא תנאפי לא תחמשי הכל רשום בלשון זכר! 2. שהיינו בירושלים אני והמשפחה אז סתם הלכנו בין היתר לכותל אז איזה דוס עומד שם ומבקש צדקה....! ד-פ-ו-ק-! לא הבנו לו כסף אמא שלי אמרה לו שיתבייש במקום ללכת לשרת את המדינה הוא מקבץ נדבות! והוא עוד אומר לנו לפני שאמא שלי אמרה לו את זה... הוא אומר מה הבעיה שלכם לתרום וכו´ וכו´...... מה אנחנו חייבים לדפוק הזה משהו??!?! שילך לשרת את המדינה שלנו!!! בקיצור הגענו למסכנה המשפחה.. שצריך לגרש את הדוסים האילו מהארץ!! מזה!? במקום לעמוד לצד המדינה שלהם הם רוצים רק למחוק אותה!! מזה?!?!?! *המשפחה שלי חילוניים... הם לא עוסקים במאגיה או משהו כזה...! 3. אתם יודעים שבכלל הדוסים הם בעצם לצד הערבים... אתם יודעים?!? הם רוצים למחוק את המדינה הזאת ולבנות אותה מחדש!! כי לפי דעתם המדינה שלנו לא הייתה אמורה להיבנה ככה כאילו שיש עוד אמונות וכו´ וכו´... כי הם חושבים שכולם צריכים להיות כמוהם דוסים טפוקים!! ויש לי עוד מלא דברים להגיד פשוט שכחתי חלק! מרוב שאני מעוצבן!!! ואם מה שכתבתי פגע במישהו אז.... זה היה אמור לפגוע! (בדוסים..) אם זה לא פגע במישהו דוס אז סורי...

../images/Emo45.gif

הם רוצים לחזור לעבר וזה בלטי אפשרי!! עם לפי בקשתם כולם יהיו דוסים וזה לא יקרה אף פעם , מי יגן אליהם ומי יעבוד בשבילם??? חוץ מזה זה ניצול!! כתוב בתנ"ך לא תינצל את הזולת???

CluBeRiT

New member
תן לי לתקן את הקיצוניות לרגע.

בוא אני אסביר לך משהו, לא כל החרדים טוענים להרוס את המדינה הזו, יש זרם ביהדות שטוען שאסור למדינת ישראל לקום לפני בוא המשיח, ואם מקימים את המדינה לפני בוא המשיח זה מטמא את הדת. אבל זהו זרם אחד! באשר לזה שהם לא משרתים, דעתי האישית היא, שאם אדם משתמט משירות צבאי, גבר או אישה בשל סיבה שאינה רפואית או נפשית, צריכים לשלול ממנו את זכות הבחירה כי רק לאחר שירות צבאי מתעצבות הדעות הפוליטיות ללא השפעת המשפחה. יותר מזה, ישנם גם מספיק חילונים שמבקשים נדבות, ואליהם אתה לא צועק, אתה מתעלם. הסברתי את עצמי?

The Spirit

New member
שלום טל, תקרא את התגובות שלי

להודעות של אחרים בדיון הזה, ותנסה ללמוד לאמץ לעצמך גישה חיובית יותר. בקשר לשוביניסטיות ביהדות- זה באמת נושא מעניין- היהדות באמת מעודדת את זה ככל הנראה לי, אבל אני לא יודע הרבה, לכן אשאל מישהו ואבוא לכאן עם תושובת, מה שכן אני יכול להגיד להגנת היהדות, לאישה דדוקא יש כבוד בכמה מקומות- שים לב, לדבורה הנביאה, חולדה הנביאה, יעל אשת חבר הקיני, ובטוח שיש עוד ששכחתי. עכשיו, איך בדיוק הבנת שכל הדוסים "דפוקים" בגלל קבצן אחד שראית ברחוב. קודם כל אף אחד לא דפוק- וזאת לא הגישה -לפחות אנשים רוחניים לא צריכים לאמץ אותה- שצריכה להיות לך. אתה צריך להבין שלכל בן אדם יש נפש טהורה, מה שאתה רואה במציאות, אינו אלא גוף המושפע מטראומות העבר, לחלק מהאנשים היו טראומות מסוג אחד ולחלק מסוג אחר, כל המקרים הנפשיים שארעו לאנשים מסויימים בעבר ובילדותם עיצבו את חייהם והביאו אותם להיכן שהם היום (עיין בספר "אינטליגנציה רגשית"-מאוד ממולץ, אני אביא מתוכו רעיון שהסקתי בקרוב). אתה צודק, באמת הם צריכים לשרת בצבא, ולהפסיק להטיף לכולם ולהפחיד את כולם. האדם היחיד שניתנה לו הזכות להטיף הוא הנביא לאורך תקופות התנ"ך. האנשים שלא תומכים במדינת ישראל הם נטורי קרטא- זרם חרדי ולהם יש אידואולוגיה משלהם, גם אני התעצבנתי כששמעתי על זה- אבל אתה- בדקת מה עומד מאחורי השקפת האלם שלהם? מדוע הם אומרים את מה שהם אומרים? לא! אז אין לך סיבה לתקוף. בתקווה להרמוניה עולמית (אח... איך אנחנו מתדרדרים...) אלירם.

עוד חרטטן שלא מצוייד בעובדות, ולכן

נהנה להמציא אותן. 1. הדברות רשומות בלשון זכר, כדי שכל אחת ואחד מהעם יבינו שזה מכוון ישירות אליו\אליה. זה עד כדי כך צובט לך בנשמה שה´ לא הוסיף את ה-י´ ל-"לא תגנוב"? ("לא תגנבי")? עד כדי כך מפריע? אם התשובה שלך היא כן, אתה באמת בנאדם קטנוני שגישתו לדת היא גישה של אנטי. 2. "צריך לגרש את הדוסים האלה מהארץ". אם אתה מדבר בעד גירוש יהודים מהארץ, אתה הוא זה שצריך לעוף. הם יהודים, זוהי מדינה יהודית, ולפי חוק השבות, יש להם זכות מלאה להיות כאן, בדיוק כמוך. לא נוח לך? עלה על המטוס הקרוב ועוף מכאן. אתה לא האיש שיתחיל לקבוע מי יחיה כאן ומי לא. למה לא לגרש את הערבים? הם אלה שעושים לך פיגועים! ואותם לא חשבת לגרש, נכון, בוגד? 3. החרדים לא לצד הערבים. החרדים מורכבים מ-2 קבוצות. הראשונה מכירה במדינה, ומהווה 90% מהחרדים במדינה. השנייה, שהיא רק 10% מכל החרדים (החרדים!) במדינה, אכן תומכת בבניה מחדש של המדינה, אבל אם תשים לב, אותה קבוצה של אנטי-ציונים הם אלה שממהרים להופיע בזירות פיגועים ולאסוף את חלקי הגופות של חילונים כמוך. אז אל תשמיץ בלי לבדוק קודם. כל המטרה של ההודעה שלך הייתה לפגוע. במצב כזה, זכות הדיבור שלך נשללת לגמריי. מי אתה שתקבע? מי אתה שתפגע? כמו שבעינייך הדוסים הם סתם "דוסים דפוקים", ככה בעיניהם אתה סתם "חילוני דפוק". אתה לא יכול להתלונן על שנאה מצידם, כל עוד אתה שונא אותם בעצמך. אז פשוט תשתוק, תולעון.

L e s t a t

New member
כאן אני נאלץ לבקש

לשמור על תרבות דיון, לא רק ממך אלא מכולם. בחייך, אתה מדבר עם ילד בן 13..

כמה דברים!

דבר ראשון! מאיפה הגעת למסקנה שיש 10% חרידים מכל האנשים במדינה שלנו שהם רוצים להקים מחדש את ישראל?!?! אה? דבר שני! בקשר לגירוש ערבים.... תגיד... אנחנו מדברים עכשיו על ערבים או חרידים?? אה?? חרידים כמו ששמת לב!! (אני מקווה) אם היינו מדברים על ערבים אז תאמין לי שהייתי אומר שצריך גם לגרש אותם!! ויש לי הרבה סיבות! אבל הדיון הזה לא על ערבים אלא על דוסים! דבר שלישי! כן! אני החלטתי שצריך לגרש דוסים כאלו!! והם לא 10% מהאוכלוסייה בישראל אלא יותר.. ואתה יודע למה אני נגדם?? : א. הם בכלל שמו כמה שינויים בתנ"ך.. שהם המציאו...!! כל מיני דברים שאני לא יודע מאיפה הם הקריצו אותם!!! ב. אני לא ראיתי רק חרידי אחד שמקבץ נדבות אלא כל המדרגות שיורדים לכותל כל זה מוצף בחרידים שמבקשים נדבות!! לידיעתך הרבה... ג. נכון..! יש חילוניים שמקבצים נדבות ולא משרתים בצבא ואני יכול להגיד לך שזה אולי 3% מהאוכלוסייה שלנו!! וגם יש להם סיבות..!! לרובם נגיד סיבות רפואיות ואני מכיר אנשים אישית שיש להם בעיות רפואיות שהם לא יכולים לשרת! ד. תתחיל להרגיע עם המילים שלך...! אני מדבר אליך יפה תתדבר גם אתה יפה! יש לי עוד המון מה לרשום אבל אין לי עצבים לשבת ולרשום פה עוד.. כי אני דיי עסוק! *מקווה שהבנת... אם לא תקרא ת´הודעה כמה פעמים! אולי אז תבין.. ואם בכל זאת לא הבנת אתה מוזמן לשלוח לי מסר אישי..!

dopey_wizard

New member
חדשות...

אנחנו מדברים על תנך ויהדות, לא על דוסים ותרומתם למדינת ישראל

dopey_wizard

New member
גם אני גם אני גם אני!!!!! רוצה!!!

טוב... לכול דת יש את החוקים שלה, את הרעיונות המרכזיים שלה, את האנשים שלה, את הטעויות שלה, את השטויות שלה, את ההבדלים שלה ואת האלוהים שלה (וכו...) אכשיו, יש דתות שיש אל אחד ויחיד, יש דתות שיש כמה וכמה אלים, יש דתות שהאלים הם פסלים, יש דתות שאתה האלוהים שלך (אין לי כוח לפרש, יש הרבה פרושים) ויש דתות שאין אלים, אלה כוחות טבע (עולמות, אלמנטים וכו..) אכשיו, תוכיח לי שהדת שלך יותר טובה מדת X!!!, אי אפשר נכון, כול אחד דבוק לדת שלו לפי איך שהוא בנוי, (או לפי איף שהדת בנתה אותו) אפשר לשנות דבר זה, אתה יכול לבחור בדת שנראית לך מתאימה, בכול דת תמצא דברים "טובים" ודברים "רעים" דברים הטובים למאמיני הדת יהיו רעים בדרך כלל לנוגדי הדת (מי שלא מאמין..) בכול דת תמצא הוכחות לקיום הדת וגם בכול דת תמצא שטויות שמזבירות שזה לא נכון... כול זה תלוי בבן אדם...! אני אישית לא מאמין בשום אלים\אלוהים\פסלים אני מאמין שיש כוח מסויים רק עוד לא גיליתי אותו, את דתו, ובכלל מה צורתו (איך זה, ומה אחרי הזה, וכו...) איך אני עוסק במאגיה, אני שולח אנרגיה, בלי שום אלים, אלות, אל, פסלים.. אני מכבד דתות אחרות, אבל עדיין לא יודע לאן ללכת...

אני מסכימה איתך לגמרי!!

אני לא כותבת פה אבל אני קוראת כבר הרבה מאוד זמן, אני מתכבנת לעשוק ממאגיה בנתיים אני רוצה לקרוא כמה ספרים כידי להיתמק בזה יותר לפני שאני מתחילה. ולעניניינו היהדות היא דת כל כך שוביניסטית , הרי כבר מזמן יצאנו מהבור ואנחנו יודעים שכולם שווים אישה ייחולה להיות הרבה יותר מגבר זה לא תלוי במין אלה מאופיו של הבן אדם . ובשביל מה כול הבגדים האלה שהן לובשות הרי כל כך חם פה עם כול הגרביונים וכובעים האבים , ואלף חולצות ועשור להראות את השער צריך לגלח אותו אחרי החתונה ולשים פעה . ממתי צריך להסתיר את מה שה´ יצר ??????!!!!! ועם כבר מדברים על חתונה , הרי ההורים בוחרים לרוב את הבן\בת זוג לילדיהם מאמללים אותם לנצח !! ויש להם גם מליון ילדים , הרי הם לא עובדים מקבלם כסף מהמדינה = האנשים שחיים במדינה , והילדים עד גיל 30 לומדים תנ"ך ..!! אני יוצאת החוצה וראוה אישה דתייה עם 10 ילדים , זה ממש לא בסדר כמה היא צריכה לסבול כבר עם כול הצוצקים האלה , ניראה לך שהיא אוהבת את כולם היא כבר מאוסה מהם , אין לה שקט . והילדים מה איתם הם לא אשמים בזה בכלל. הדתיים יושבים להם שם וקוראים את התחת (סליחה אל ההתבטאות הלא הולמת) על התנ"ך שלהם בינתיים שהחיילים שלנו הולכים ונהרגים כידי להגן אליהם !! אח שלי הוא חייל ותאמין לי שלא היה לי שקט עד שהוא יצאה מהישובים האלה ליד הגבול!!! עוד מצווה לא לעבוד ביום שבת , יופי לא עובדים יום חופש מצוין , אבל ממתי לעזאזל לעבוד זה ללחוץ על כפתור אינטרקום או להדליק אור או לנוח ולצפות בטלוויזיה !! וחוץ מזה ה´ אמר ה´ ככה וה´ ככה ה´ זה לא בן אדם תבינו את זה , עם הוא קיים ואני ממש בספק , הוא לא צריך את כול הבולשיט של המצוות הוא צריך שהאנשים יהיו בשלום ושלווה אבל זה מה שלא ניראה שיש זכר לזה בינתיים , כול המלחמות והרציחות האלה הם בגלל הדתות התפוקות האלה !!!! ועוד משהו , בתנ"ך כתוב (אני מתפלא שהקשבתי בשיעור) שה´ "הבטיח"(הוא לא בן אדם הוא לא ייחול להבטיח) ליהודים את ארץ כנען , ומי שחיי בארץ הזאת לפני , למה הוא צריך לעזוב הרי הוא הראשון שהתיישב שם זכותו המלאה!!! היהודים העם הנבחר איזה שטות יש הרבה יותר חכמים מיהודים בעולם מזאת הפרוטקציה הזאת ,זה תלוי בבן אדם לא בגזע ??!! ותראו מה נישאר מהארץ הזאת אחשיו.....כול מילה מיותרת.. אף אחד לא מכריח אותך לעמין נכון , אז למה ה´ מאניש את העם היהודי ושולח אליהם עונש מפני שהפסיקו לעמין בו..??!! ויש עוד אלפי על אלפי דברים לא אמינים ומגוחכים !! עם בזה אתה מעמין אז אין מה להגיד , אבל כול עוד זה לא מצבות אלא רק אמונה זה לא פסול בכלל זה נותן שקט נפשי לאנשים רבים ...כול עוד זה לא מצבות אופסורדיות ..... בשבילי אין ה´ ואין דת אני מאמינה שאדם הוא האחראי היחיד על מעשיו!!!

the dark ooze

New member
יהדות

אתם בוודאי צוחקים. היורשים של היהדות כיום אינם היהודים המקוריים אפילו. הפירוש של כל התנ"ך עצמו לא אחיד. כל אדם יפרש את התנ"ך לדעתו והבנתו - התנ"ך, התורה לפחות, הוא ספר של חוכמה. חלק גדול במיוחד ממנו שונה בכותבו ושונה בזמנו. מה שאנחנו לומדים בשיעור תנ"ך? אולי יש בזה שטיפת מוח - הרי, כאמור, התנ"ך צריך להיות מפורש ע"י הקורא. הרי הוא הספר הנמכר בעולם :)

הסבר

התנ"ך שמצוי לרוב בארץ הוא לא התנ"ך שהפך לרב מכר התנ"ך שהוא רב מכר הוא תנ"ך עם הברית החדשה

MerlinTheWizard

New member
אלוהים הוא אתה

אחי אלוהים הוא אתה. אלוהים הוא הכל ולא כלום. אלוהים הוא האין סוף. העולם של האלוהים כאשר תיזכר שאתה אלוהים הוא עולם ללא גבולות, עולם שבו הכל אפשרי ואתה חי בשביל לחיות. אתה עושה מה שבה לך, עולמו של אלוהים הוא מושלם. כל זה היא מסקנה מתוך טרילוגית ספרים שיחות עם אלוהים של ניל דונאלד וולש ומתוך ספרי ההמשך ידידות עם אלוהים ואחדות עם אלוהים של אותו מחבר
מרלין הוא הגדול מכולם!!!

למעלה