שאלה לי אליכם... יותר נכון 2...

lala182

New member
שאלה לי אליכם... יותר נכון 2...

אתמול סיימתי במזלטוב את הקורס (השני) שלי - קמ"ד שו"ב ואנוכי בעלת פז"מ של במבה קיבלתי רב"ט ושרוך יפה אך זוהר בחושך מרוב הדנדשות שלו בצבע ירוק-שחור אז לשאלה הראשונה- איך משפצרים אותו בשביל שלא יהיה כזה זוהר... ושאלה שנייה- קיבלתי חופש עד יום ראשון (שנשוש שני ברצף...
מזה הצבא הזה...) ואני אמורה להיות בגלילות לפו"מ למשהו כמו שלושה ימים ואין לי מושג איך אני אמורה להגיע לשם... גרה בחולון דרך אגב אבל הוראות מתחנה מרכזית ת"א יעזרו
תודה מראש

im mitzi

New member
גם לי יש שאלה

מה זה קמ"ד שו"ב? ומה הקשר שלו לפו"מ? אה כן, ואיך הספקתי לעשות שני קורסים בפז"מ של במבה רקובה? בקשר לשרוך שלך לשפצר אותי את בתקופה מאוד טובה, תרטיבי אותו קצת ותוציאי מהחלון כדי שידהה!!!, חוץ מזה יש גם שיטה לא ממולצת של לשפשף עם חול... פו"מ זה לא בירושלים?

lala182

New member
אממ אממ אמממ

1. קמ"ד שו"ב זה קורס מדריכות שליטה ובקרה שממש אני יכולה להגיד במסגרת ב"מ שזה להדריך קצינים על מערכות מבצעיות שיש לצבא. 2. תשאלי את המפקד החדש שלי שהחליט שבגלל שאני באג"ם אני וחברותיי למרכז צריכות להצטרף לכל הקצינים ביום ראשון.... 3. בקשר ל2 קורסים לפי החתימה רואים שעשיתי קורס סמב"ציות חי"ר שהוא כמעט חודש וחצי ועוד קמ"ד שו"ב שאורכו גם כמעט חודש וחצי ביחד זה יוצר כמעט 3 חודש עם רב"ט... 4. ולי אמרו להיות בגלילות, איפה בדיוק אני גם לא יודעת... מקסימום נעשה טיולים יום ראשון על הבוקר....

im mitzi

New member
אם אני זוכרת נכון

פו"מ זה בירושלים, אבל אל תתפסי אותי במילה, עבר המון זמן מאז ששחלתי לשם את המג"ד שלי. בכל מקרה 3 חודשים לרב"ט זה יפה, אבל האם זה מקדים לך את הסמל?

lala182

New member
ממה שאני הבנתי

יש שם (בגלילות) איזה תרגיל או משהו כזה של פו"מ... סמל אני אקבל כמו שמדריכות מקבלות.. השאלה היא מתי זה..
אז הנה עוד שאלה...

im mitzi

New member
אהההה

אז לא לפו"מ עצמו... סתם תרגיל של פו"מ. אם אמרו לך לגלילות סעי לגלילות על אוטובוס של אגד (תבררי באתר של אגד זה באמת פשוט) ותשאלי את הקצין שלך בטלפון או משהו איפשה את פוגשות אותו שם ומתי.

קמ"ד שו"ב ופו"ם

קמ"ד שו"ב זה קורס חדש למקצוע חדש והיא סיימה את המחזור הראשון כנראה. פו"ם זה בגלילות, הייתי שם וזה שם.

the new L

New member
תשובה

ליד צומת גלילות (קרוב לסינמה סיטי), יש כמה בסיסים שנקראים אגד גלילות, אחד מהם הוא פו"ם אם את באה מאיילון תרדי במחלף גלילות, סעי לכיוון חיפה ואז יש שלט פניה ימינה למחנות גלילות (זה מן הסתם שם...:))

lala182

New member
אבל הבעיה היא

שאני לא באה עם אוטו אלא עם אוטבוס ואין לי מושג איפה לעזאזל אני יורדת ואיזה קו לקחת...

orinchikit

New member
את מגיעה

לתחנה מרכזית בת"א עולה לקומה 6 ומחפשת את קו 601 של אגד. הוא עוצר לך בשתי תחנות ליד גלילות, אחת בצומת ושניה קרובה יותר לסינמה סיטי.

למעלה