שאלה ליפעת מנהלת הפורום?

גוגי=GUGI

New member
שאלה ליפעת מנהלת הפורום?

השאלה היא האם אין איזה גבול או יושן.... בספירה תאריך או ימים או לא יודע מה.... לגבי כמה פעמים יכול מישהו להעלות את ההודעה ..``ההסטורית ``שלו חזרה למעלה ????????????? העסק כאן דינאמי... אני אישית בעד השיטה החדשה!!! אבל עד גבול של ארבעים ושמונה שעות למשל.. ככה זה ממש מוגזם!! גוגי...(שרק אמר את דעתו האישית!!)

תאנה

New member
אני חושבת

שמנהלת הפורום לא יכולה לעזור בזה. נראה לי שזו שאלה שאמורה להגיע לדרגות היותר גבוהות שם בתפוז - לאלא שמתכנתים את כל העסק הזה (לא ממש מבינה בזה) בכל אופן גוגי - היה לך רעיון מצויין - גם לדעתי הגבלה של זמן - כמו 48 שעות היא חיונית. צריך להעביר את הרעיון הזה לחלונות הגבוהים!

taltallim

New member
זו חתימה על עצומה????

כי אם כן.. אז גם אני מצטרפת לבקשה ההיסטורית הזו!!! תלתלים (שלא מבינה למה חלק מההודעות שלה לא מתפרסמות????) וגוגש... לך גם אתה למייל שלך!!!

ה-שונית

New member
גוגי

השאלה במקומה מונחת. ואכן, צריך להיות גבול לכמה הודעות ישנות יצופו ויעלו. אבל אם תשים לב, לא בעל ההודעה המקורית היה זה שהקפיץ אותה לעמוד הראשון, כי אם מגיב נוסף לה. אז שוב, אנא תפנה את הביקורת למי שראוי לה, מבלי להיכנס שוב להשמצות אישיות. שונית

גוגי=GUGI

New member
שונית תמיד צודקת!!!

(כמעט..תמיד) את צודקת בקשר לזה הבסך הכל אנשים מגיבים לתגובות.. אבל בחייאת..יש איזה גבול..עד מתי לענות לכל הפלצה.. ומי כמוך יודעת...(לא להגיב לכל הודעה והודעה..) השמצות אשיות?....הלו הלו..אני לא כזאת מפלצת..(רק קצת) שיהיה לך ערב נחמד!!!! גוגי...(שלא שייך לדמויות ההתרפקות בחיי שונית...)אבל מחבב אותה!!

יפעת*

New member
לכל מי שלא אוהב את השינויים בפורום

לצערי אני ממש לא אחראית על מבנה הפורום מבחינה טכנית, כי אם הייתי אחראית, אף אחד מהשינויים האחרונים (מלבד החלפת פרטי משתמש, שנעשתה פשוטה יותר), לא היה מתבצע. אני העברתי את מחאתי האישית, ואת התלונות ששמעתי מאנשים אחרים, אבל מה שיעזור באמת, הוא לכתוב לדקל - מנהל הפורומים של תפוז. אפשר לפנות אליו דרך ההודעות שהוא כותב ב``חדשות הפורום``.

למעלה