אני לא בטוח שיש שם מישהו שמסוגל להתמודד עם רביזיה באופן לפרוסקופי וכדאי שתדעי שיש בישראל כמה מנתחים שיודעים להתמודד עם מה שאת רוצה: להמיר ניתוח SRVG, שנעשה בפתיחה של הבטן והותיר הדבקויות מרובות, לניתוח מעקף קיבה, והכל בגישה לפרוסקופית. הסוד הגדול הוא סבלנות ומיומנות. נסי להתעניין מיהם המנתחים שעוסקים ברביזיה ומסוגלים להגיד לך שהם יתחילו את המהלך בלפ' וינסו לעשות הכל כדי להמשיך ולסיים אותו בלאפ. המנתחים המיומנים פחות יודיעו לך מראש שיפתחו את הבטן (או לא יתעסקו עם זה בכלל)
ואני שוב אומרת בקה יקירתי, למרות ההחלמה היותר ארוכה - ע ד י ף עם פתיחת בטן (בשל ההידבקויות המסחריות שברור שיש לך, כמוני ממש) מאשר "על עיוור" בעזרת מיכשור לפ'. לי הוצע לפ' ובחרתי בפתוח, וטוב שכך.
לי אמר מנתח בכיר (שמנתח מעקף קיבה אך לא ריביזיות, כך שמין הסתם אין לו כל אינטרס בעניין) חד וחלק: אל תלכי ללפרוסקופי. במקרה של srvg עדיף החלמה ארוכה יותר וקשה יותר על פני מצב שהמנתח מפספס משהו בדרך. אני הקשבתי לו - ואני לא מצטערת.
דר' קידר, דר' בגלייבטר, דר' גירון, דר' אבינוח (בעל שם עולמי בתחום זה) ויש עוד כמה שמות של מנתחים טובים שכדאי להתייעץ איתם: דר' סובחי, דר' קוריאנסקי ועוד.. העניין שגם ניתוח פתוח צריך לדעת איך לעשות אותו. אפשר לפתוח בטן בפתיחה מינימלית על מנת לצמצם את גודלו של הניתוח אלא שיש מנתחים שמהללים את שמם (העיקר שיגידו עליהם שהם עושים רביזיות) ופותחים את הבטן 30 ס"מ ויותר (כיאילו היו כרגע רק בהתמחות) ההבדלים עצומים !!!
ד''ר שוורץ כירורג ידי זהב, הוא מנתח גם במדיקל סנטר בהרצליה, אבל מחלקה כירורגית א במאיר לא פחות טובה ממרפאה פרטית. אם נוח לך בבי''ח הזה תברר אצל מזכירה בהשמנת יתר 097472555
מחלקה הזו ספציפית מעולה, אני גם התלבטתי לגבי זה, אבל קיבלתי החלטה לעבור ניתוח שם רק בגלל שהייתי נעולה על ד''ר שוורץ ואני עשיתי בחירה טובה, לא מצטערת לרגע!! שיהיה לך בהצלחה