שאלה ליודעי דבר - האם בבי"ח מאיר

ב ק ה

New member
שאלה ליודעי דבר - האם בבי"ח מאיר

עושים ניתוחי מעקף קיבה אחרי SRVG מי יודע לענות לי אודה על האינפורמציה

רוייקו

New member
במקומך לא הייתי ננעל רק על בי"ח מאיר

אני לא בטוח שיש שם מישהו שמסוגל להתמודד עם רביזיה באופן לפרוסקופי וכדאי שתדעי שיש בישראל כמה מנתחים שיודעים להתמודד עם מה שאת רוצה: להמיר ניתוח SRVG, שנעשה בפתיחה של הבטן והותיר הדבקויות מרובות, לניתוח מעקף קיבה, והכל בגישה לפרוסקופית. הסוד הגדול הוא סבלנות ומיומנות. נסי להתעניין מיהם המנתחים שעוסקים ברביזיה ומסוגלים להגיד לך שהם יתחילו את המהלך בלפ' וינסו לעשות הכל כדי להמשיך ולסיים אותו בלאפ. המנתחים המיומנים פחות יודיעו לך מראש שיפתחו את הבטן (או לא יתעסקו עם זה בכלל)

ב ק ה

New member
האם אתה יודע מי הם הרופאים המנתחים שכן יכולים

להתמודד בלי פתיחת בטן מיהם? אפילו שלח לי במסר אם אי אפשר בפורום תודה מראש

חמ סה

New member
ד"ר פייגין+ד"ר גוייטין בתה"ש

ואני שוב אומרת בקה יקירתי, למרות ההחלמה היותר ארוכה - ע ד י ף עם פתיחת בטן (בשל ההידבקויות המסחריות שברור שיש לך, כמוני ממש) מאשר "על עיוור" בעזרת מיכשור לפ'. לי הוצע לפ' ובחרתי בפתוח, וטוב שכך.

micpri

New member
הי בקה

לי אמר מנתח בכיר (שמנתח מעקף קיבה אך לא ריביזיות, כך שמין הסתם אין לו כל אינטרס בעניין) חד וחלק: אל תלכי ללפרוסקופי. במקרה של srvg עדיף החלמה ארוכה יותר וקשה יותר על פני מצב שהמנתח מפספס משהו בדרך. אני הקשבתי לו - ואני לא מצטערת.

האחת 170

New member
האחד והיחיד ד"ר בגלייבטר

בהדסה הר הצופים. רופא מדהים והוא עושה את הניתוחים האלו מעולה. מומלץ, מומלץ, מומלץ

רוייקו

New member
מנתחים בריאטריים שמבצעים רביזיות בלפ'

דר' קידר, דר' בגלייבטר, דר' גירון, דר' אבינוח (בעל שם עולמי בתחום זה) ויש עוד כמה שמות של מנתחים טובים שכדאי להתייעץ איתם: דר' סובחי, דר' קוריאנסקי ועוד.. העניין שגם ניתוח פתוח צריך לדעת איך לעשות אותו. אפשר לפתוח בטן בפתיחה מינימלית על מנת לצמצם את גודלו של הניתוח אלא שיש מנתחים שמהללים את שמם (העיקר שיגידו עליהם שהם עושים רביזיות) ופותחים את הבטן 30 ס"מ ויותר (כיאילו היו כרגע רק בהתמחות) ההבדלים עצומים !!!

ב ק ה

New member
נותחת אצלו ? מתי? נוכל להמשיך בטל?

שילחי לי את מס' הטלפון שלך במסר ונדבר

זוהי777

New member
בקה, בבי''ח מאיר עושים srvg

ד''ר שוורץ כירורג ידי זהב, הוא מנתח גם במדיקל סנטר בהרצליה, אבל מחלקה כירורגית א במאיר לא פחות טובה ממרפאה פרטית. אם נוח לך בבי''ח הזה תברר אצל מזכירה בהשמנת יתר 097472555

זוהי777

New member
נכון, שלבי''ח הזה אין שם טוב, אבל

מחלקה הזו ספציפית מעולה, אני גם התלבטתי לגבי זה, אבל קיבלתי החלטה לעבור ניתוח שם רק בגלל שהייתי נעולה על ד''ר שוורץ ואני עשיתי בחירה טובה, לא מצטערת לרגע!! שיהיה לך בהצלחה

רוייקו

New member
מה פתאום !!! בשום מקום בארץ כבר לא עושים SRVG

הניתוח הזה פס מן העולם. בבית חולים מאיר מיישמים היום טבעת מתכווננת, שרוול ומעקף קיבה

זוהי777

New member
סליחה, טעיתי, התכוונתי למעקף קיבה

זה מה שהיא שואלת, לא? או שלא הבנתי את השאלה. בכל מקרה התכוונתי לזה שבבי''ח מאיר עושים ניתוח מעקף קיבה

למעלה