שאלה לחברי הפורום

Yulinda18

New member
שאלה לחברי הפורום

היי כולם,

קצת עלי בת 28, עורכת דין ומתחילה תואר נוסף במקצוע מדעי, יצאתי אתמול עם הבחור לדייט רביעי בסך הכל (המערכות יחסים שלי לא היו הכי מוצלחות- האחרונה לפני שלוש שנים וממש הרסה אותי פיזית ונפשית (הבחור התגלה כשקרן פתולוגי אחרי שעברנו לגור יחד - גיליתי שהוא המציא לי אנשים), באופי שלי עם חוסר ביטחון משמעותי לא היה לי כמעט דייטים אחרי הקשר הזה שהיה שנה וקצת כי פחדתי להתחיל משהו, להיקשר, להרגיש, הייתי קובעת ומבטלת (הבלגן הזה היה זרז יחד עם השנאה לעריכת דין לאיזה משהו אוטונומי שלא קשור לסוכרת נעורים שלי שלא מפריעה לכלום שהגיע עד להחייאות) עד שהחלטתי לנסות להתגבר ולהתחיל מחדש אפשר להבין כמובן שהחוסר ביטחון שלי לא התחיל מהקשר האחרון ההוא אלא עוד קודם...

בקיצור עם הבחור הזה יצאנו היה נחמד והכל וגם ממנו הרגשתי אותו דבר, הוא לא היה לו קשר רציני אף פעם, חודש היה הקשר הכי ארוך שלו, אנחנו מאד שונים באופי הוא מאד ביישן וסגור ושקט ומופנם אבל אני דווקא אוהבת את זה,

אתמול אחרי שבוע שאנחנו יוצאים הוא שואל אותי מה אני מחפשת בקשר ועניתי בשאלה חזרה לא הייתי בטוחה למה הוא התכוון ואז הוא אומר לי שהוא אף פעם לא היה מאוהב שהוא יודע שיש דבר כזה אהבה ממבט ראשון אבל אף פעם זה לא קרה לו ושהוא מחפש את התחושות האלו והקשר הזה כמו בסרטים ובספרים ושהוא כמובן לא יודע מה יהיה אבל אין לו את התחשות האלו עדיין, הוא מקווה שיהיו לו אבל שבכל מקרה נראה לו שאם תוך חודש זה לא יקרה אז זה כבר לא יבוא

התחושה הראשונית שלי פשוט בגלל פחדים קודמים הייתה לחתוך, מה נראה לכם פשוט לזרום? לא ציפיתי לשיחות יחסינו לאן בשלב כזה של קשר זה לא היה לי אף פעם אחרי 4 פגישות

חודש אולי חודשיים

אשמח למחשבותיכם

המממ

ארבע פגישות, תוך כמה זמן?
האם שכבתם?

אני מניח שהוא מרגיש שהקשר אולי סתמי...
הוא רוצה להתרגש...
צריך בשר...

את מציינת שהוא הפוך ממך, הוא ביישן וכו', כלומר את אנרגטית/ מוחצנת?

אני ממליץ על טיול בחיק הטבע עם שמיכה ויין. לבלות מתחת לכוכבים בצורה פרמטיבית.

היי:)

דבר ראשון בהמלחה במקצוע שלך.
דבר שני יודעת שקשרי עבר מכאיבים וגורמים לצלקות שנשארים, אבל צריך להמשיך הלאה.
ולא להכליל לא כל הבנים אותו דבר יבוא מישהו שיעשה לך טוב .
לתת צאנס לאנשים אחרים.
בקשר לבחור כנראה בוא לא מפתח רגשות , לא תמיד זה קורה ביום אחד.
לפי דעתי תתני לזה קצת זמן תני לעצמך גבול עד מתי ואם עד אז לא יפתח שום דבר אז לחתוך, אין טעם למשוך למשוך חבל על הזמן שלך ותפגעי ותהיי עם הרבה שאלות כל הדרך.
בהצלחה :)

W a b b i t

New member
חי בסרט ולא יתאהב עד שיעשה תהליך עם עצמו.

הייתי מעמיד אותו במקום, אם לא התאהב עד עכשיו כנראה
שגם לו יש חסמים, תגידי לו שיש את הסוג שהוא מחפש
שכנראה אם לא קרה לו עד עכשיו גם לא יקרה אלא אם ישתנה משהו בתוכו.
ויש את הסוג שמכירים מישהו נותנים לו צ'אנס ואחרי תקופה רואים בן אדם אחר,
ואוהבים.

הנ"ל אם יש לך כח1 אישית הייתי אומר לו שיקרא את הספרים הנכונים
פעם הבאה לפני שהוא נכנס לקשר- איחולי הצלחה, טופס טיולים ובעיטה בטוסיק למשקוף...שער...

בנדה25

New member
למה לוותר?

לגיטימי ביותר לדעת מה כל אחד רוצה ואיך הוא מרגיש עד עכשיו.
רואים שהבחור פשוט לא יודע מה זאת ההרגשה הזאת. מצחיק שהוא אומר" אם זה לא יבוא תוך חודש".. לפעמים לוקח לזה זמן
אם טוב לכם ביחד ויש משיכה תתקדמו ,תנסו. חבל לוותר
בהצלחה

למעלה