שאלה לחברי הפורום היקרים

מצב
הנושא נעול.

aniii1

New member
שאלה לחברי הפורום היקרים

שאלה לחברי הפורום היקרים
אני בונה תיק השקעות ע"י תעודות סל לטווח ארוך של כמה שנים. לאחר מימוש רווחים במדדי ארה"ב, מצב התיק כעת: קסם סין קסם הודו תכלית ניקיי מבט אנרגיה חלופית קסם מים בנוסף, קיים מרכיב סולידי - 20% מהתיק מק"מ מבקש את עזרתכם - אילו ענפים או מדינות צפויים להניב תשואות גבוהות בשנים הקרובות לדעתכם ? תודה..

הייתי מוסיף לרשימה

שאלה לחברי הפורום היקרים
אני בונה תיק השקעות ע"י תעודות סל לטווח ארוך של כמה שנים. לאחר מימוש רווחים במדדי ארה"ב, מצב התיק כעת: קסם סין קסם הודו תכלית ניקיי מבט אנרגיה חלופית קסם מים בנוסף, קיים מרכיב סולידי - 20% מהתיק מק"מ מבקש את עזרתכם - אילו ענפים או מדינות צפויים להניב תשואות גבוהות בשנים הקרובות לדעתכם ? תודה..
הייתי מוסיף לרשימה
את מדד הדקס הגרמני ומוריד את הניקיי. ומסיף גם את מדד דאו ג'ונס 50 אירופה.

Warren Buffett

New member
לדעתי טעות

שאלה לחברי הפורום היקרים
לדעתי טעות
למה להתחייב על הרכב קבוע מראש לכמה שנים???... בנה תיק בהתאם למה שנראה לך היום ומידי פעם (פעם ברבעון למשל) תתאים אותו למצב העדכני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה