שאלה לזאב ולצחי שוחט

dragonait

New member
שאלה לזאב ולצחי שוחט

היי יצא לי להסתכל על משהו דיי מוזר להפתיע אותי יצא לי לראות באתר של שאולין גונג פו שהמנזר הרי פעל כאון אנג אוף עכשיו בו כתוב שעגור לבן פותח על ידי חבוב טיבטי שלמד במנזר השאולין ואחר כך הובא למנזר כי זו שיטה חבלז היא לומדה בשביל השמר הקייסרי באתר של הפדרציות של האומות האנגליות כתוב שהנזיר היה בכלל ממנזר טיבטי אז למה יש שוני בגרסאות האם המנזר העתיק ומשקר זה מה שאני חושב כי זו שיטה חבלז וגם מתחרה ראויה לשלהם ושתיים למה זה יכול להיות שמנזר השאולין כבר 1500 קיים ויש שאולין אסלי והרבה מורים מלמדים חלקים מהשיטה של החיות שלו איך התפתח שלא לימדו את כל הכל אלא פנו גם לחלקים

NetGangsta

New member
האם ראית את המידע באתר שאולין.קום?

לפני כמה שבועות שאלתי את סיפו צחי שוחט את אותה שאלה והוא הוא ענה שאין קשר בין השיטות (עגור לבן שאולין ועגור לבן טיבטי) ושהם כתבו את זה מפני שיתכן כי סגנון העגור הלבן של שאולין הושפע מהטיבטי ושגם יכול להיות שפשוט מי שכתב את זה מערבב מידע. אם תרצה לקרוא על ההיסטוריה של העגור הלבן הטיבטי, כנס ללינק שצירפתי.

dragonait

New member
אני כבר ראיתי

אני הורדתי קטה של המאסטר של המורה שלך ושל נזיר שאולין בוגר אותה התאמה עד שזה מפחיד

שוב

לגבי שאלתך. גם בן ענה לך. יתכן וראית משהוא אחר. אם תראה לי אוכל להבהיר את העניין. בכל אופן אין קשר. הדבר היחיד הוא ששיטות הושפעו אחת מהשניה והיום בשאולין ניתן ללמוד גם טאי-צ´י צ´ואן ובא-גווה שאינם חלק מהשיטה עצמה. בנוסף, להבנתי, השאולין היום הנו עסק ממשלתי בחסות הממשלה הסינית, זהו אינו המינזר הקדום. הרבה מהאומנות המקורית של השאולין נעלמה. אשמח לראות את המורה שלי מבצע תבנית. רק תאמר לי היכן. צחי.

NetGangsta

New member
נשמע לי מאוד מוזר שהוא...

מצא קטע שרואים בו את המורה שלך (האם זה סיפו צ´נג קאו ווא או שהוא מתכוון בכלל למישהו אחר?) מבצע תבנית כלשהי. ביקשתי ממנו במסר אישי לומר לי היכן אפשר למצוא את זה אבל הוא אמר לי לחפש ב"אתרי עגור לבן". "ממש" עוזר לי.

למעלה