כוכבית מצויה
Well-known member
באיזה גיל ידעתם לאיית נכון את המילה אמא?
5באיזה גיל ידעתם לאיית נכון את המילה אמא?
מה קשור דיסלקט, זוהי מילת פלינדרוםשאלה לגולשים שאינם דיסלקטיים ושעברית היא שפת האם שלהם
3, אך רק לאחרונה כותב את זה כפי שהאקדמיה ללשון רוצה עם ה-'י'.באיזה גיל ידעתם לאיית נכון את המילה אמא?
בסדר, לוקה בדיסגרפיה....מה קשור דיסלקט, זוהי מילת פלינדרום
אני עדיין מעדיפה לוותר על ה י'.3, אך רק לאחרונה כותב את זה כפי שהאקדמיה ללשון רוצה עם ה-'י'.
בגיל שבו למדתי קרוא וכתוב, בכיתה אלף.באיזה גיל ידעתם לאיית נכון את המילה אמא?
זאת שאלה אידיוטית כיבאיזה גיל ידעתם לאיית נכון את המילה אמא?
4באיזה גיל ידעתם לאיית נכון את המילה אמא?
שמת לב שהם אינם עקביים שם?מה זה אימא - מילון עברי עברי - מילוג
מצאו מידע מקיף על המילה אימא. פירושים, סלנג, ביטויים, מילים נרדפות, חרוזים ועודmilog.co.il
כי זה סתם מילון, מה שקובע זה האקדמיה ללשון והיא קבעה חד משמעית שצריך להיכתב 'אימא' וכאשר מנקדים, זה בלי ה-'י' (אִמָּא).שמת לב שהם אינם עקביים שם?
האקדמיה ללשון העברית מנסה לרדת לרחוב, להסתחבק.כי זה סתם מילון, מה שקובע זה האקדמיה ללשון והיא קבעה חד משמעית שצריך להיכתב 'אימא' וכאשר מנקדים, זה בלי ה-'י' (אִמָּא).
.....זאת, בהתחשב בעובדה, שבחוגים מסוימים, "ההיתי" כבר מזמן החליף את "הייתי"...האקדמיה ללשון העברית מנסה לרדת לרחוב, להסתחבק.
אך ורק אמא.
הכתיב הזה אינו יכול להיות לא-ברור או לא חד-משמעי לקורא עברית.
השלב הבא של הסתחבקות יהיה כנראה הכשרת יקרא במקום אקרא...
Blasphemy........זאת, בהתחשב בעובדה, שבחוגים מסוימים, "ההיתי" כבר מזמן החליף את "הייתי"...![]()
מה הבעיה?אני קורא לחזור לכתוב בכתיב מלא, השאלה רק איך עושים את זה במקלדת
...גם "ממזמן", "מאחורה", "מקדימה"........זאת, בהתחשב בעובדה, שבחוגים מסוימים, "ההיתי" כבר מזמן החליף את "הייתי"...![]()
...וגם "ללמעלה"......גם "ממזמן", "מאחורה", "מקדימה"...![]()
מה הקשר? אפשר לכתוב עם או בלי י' בכתיב חסר את המילה אמא.האקדמיה ללשון העברית מנסה לרדת לרחוב, להסתחבק.
אך ורק אמא.
הכתיב הזה אינו יכול להיות לא-ברור או לא חד-משמעי לקורא עברית.
השלב הבא של הסתחבקות יהיה כנראה הכשרת יקרא במקום אקרא...
הדוגמה שלך אינה טובה.מה הקשר? אפשר לכתוב עם או בלי י' בכתיב חסר את המילה אמא.
תשאל את המשתמש @הפרבולה1 האם הוא בסה"כ עוד היפרבולה אחת או שהוא ה-פרבולה האחת?...
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.