שאלה לגברים...

אישה היא הרבה יותר מחזה בלבד

חזה הוא רק אחד הגורמים המרכיבים אישה והמהווים את המכלול אליו גברים נמשכים. נכון, זהו גורם מאוד פופולרי ובעל רייטינג גבוה בהוויה המינית, אך עדיין הוא רק אחד מבין רבים, שרק חלקם הם פיזיים. כאחד שמעדיף חזה נשי ממוצע בגודלו ומעלה מניסיון עם מישהי שהיה לה חזה מאוד קטן אני יכול להעיד שהיו לה תכונות אחרות שפיצו על כך עבורי, והפכו אותה למאוד מושכת בעיניי. כנ"ל למדתי על עצמי לגבי סוגית המשקל: כמי שמעדיף נשים ללא משקל עודף מניסיון למדתי שאחרי שאני מפתח רגשות אני יכול להימשך בטירוף גם למישהי שיש לה משקל עודף מסוים. כל הנ"ל נכון לדעתי גם למשיכה של נשים לגברים עם ההתאמה הנדרשת לאיברים הרלבנטיים.

k T m

New member
תראי

גוף נשי ומושך לא מסתכם רק בשדיים גדולים. אני באופן אישי אוהב חזה קטנ(/טן) ומאוד נמשך לזה. בכל אופן, זה אינדבדואלי.

אישית אני טיפוס של חזה גדול בשבילי מתחת למידה C60 זה בחורה שטוחה../images/Emo3.gif (לאישתי יש מידה F)אבל בתכל"ס זה הכל עניין של על טעם ועל ריח כי כל אחד אוהב משו אחר .. יש כאלו שיגיבו לפה ויגידו איכס חזה גדול קטן הכי טוב ...

היקף 60?? כפרע, איפה אתה חיי? ../images/Emo6.gif

אני 65 ואני בקושי מוצאת חזיות, הממוצע בישראל הוא היקף 80-85, כדי להגיע ל60 צריך להוציא צלעות בניתוח

אני לא מבין במידות כאלו קטנות .. מבחינתי ציצים זה ממידה D90 והלאה .. מה שפחות מזה לא קיים בשבילי ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

תני לי מישי מלאה עם חזה טבעי מאשר שחיפה שדחפו לה איזה שני קילו סיליקון והיא לא יכולה לעמוד ישר מבלי שהחזה יפיל אותה קדימה ...

שוקלת 45 עם מידה F? איך לעזאזל אתה

חושב שיהיה לה כוח לסחוב את זה? 85% מהמשקל שלה זה הציצי שלה.. רחמנות על הגב שלה

offנועה

New member
משתמש במידות לא אירופיאיות

אאל"ט, במדינות אחרות משתמשים בסימון שונה

אם כך, במידות צרפתיות מדובר בילדה

בת 5, או לחילופין באנגליה מדובר בדבר כ"כ ענקי שאולי שני אנשים יצליחו להקיף.....

offנועה

New member
ואלה, לא יודעת בדיוק מה המידות

בהשוואה.. לא בורכתי במידות נדיבות, ועקב זאת לא קוללתי במרדף אינסופי אחר מארזי ציצים בחנויות לבני נשים המאויישות בדודות חמוצות פנים שסוקרות אותך במבט חודר, מלא תוכחה, ופולטות בצקצוק שפתיים חמצמץ: "עם חזה כמו שלך, את לא יכולה להשקיע פחות מארבע מאות שקל, מותק, את חייבת תמיכה... זה מחיר מציאה, בשבוע שעבר מכרנו את אותה חזיה ב 740 שקל, קחי שתיים, כי המלאי עומד להגמר ואני לא יודעת מתי נזמין עוד כאלו, אם בכלל יהיו.."

למעלה