שאלה לגברים...

שאלה לגברים...

מעניין אותי לדעת מה אתם הגברים חושבים על חזה קטן, אבל ממש קטן, כמו של בלרינה. והאם אתם יכולים להימשך לזה?

אנא קחי את התשובות שאת מקבלת בערבון

מוגבל

אני פשוט לא רוצה שאדם שאולי

בעל בעיה של בטחון עצמי יקבע את הדימוי העצמי שלו עפ"י מה שיאמרו בפורום. הפורום הזה לרוב מאוד עוקצני ובהחלט לא מהווה מראה מאוזנת של המציאות. אני מעדיפה שהנשים שקוראות את התשובות יראו גם את האזהרה שלי, אולי היא תעזור.

דיקינוס

New member
אם את בחורה מרשימה

אין מה לדאוג שימי חזיית פוש אני מקווה שיש לה על מה להיתפס וצאי לדרך

סתמישו1

New member
תשובה

זו שאלה מסוכנת לשאול בפורומים... כאילו, זה כמו שגבר ישאל "מה אתן אומרות על זין של 10 ס"מ (עומד) ?". יכול לגרור תשובות כנות ויכול לגרור תשובות מבודחות (שאת לא יודעת אפילו שהן מבודחות) התשובה שלי : זה תלוי. יש ויש. יש נשים עם חזה פצפון שעשו לי הרגשה שאני חווה רעידת אדמה עוצמה 10 בסולם ריקטם. יש נשים עם חזה מושלם שסובלות מבטחון עצמי נמוך כזה שזה מקרין כאילו הוא חזה מגעיל. יש נשים עם גוף אלוהי, חזה שעוצב במחלקת העיצוב של סטודיו מיכאלאנג'לו, שפתיים חושניות.... והן מכוערות שאללה יוסתור. אותו הדבר על גברים, אגב. אני באותה הדעה של הגיברת חיים קרן. (
) השאלה היא לא מה הגברים חושבים.... השאלה היא מה **את** חושבת על זה. נראה שאת רוצה לקבל גושפנקה לדברים שאת חושבת לעצמך בכל מקרה... אני חושב זה מסוכן לאללה (במיוחד במקומות כמו האינטרנט בהם "בר רפאלי היא מדהימה/מכוערת/טיפשה/גמדה במציאות".... "מירי בוהדנה היא מ-א-מ-מ-ת/מרוקאית דוחה/אלת היופי"... ו- "חיים יבין בכלל היה פעם דליה מזור. הוא עשה ניתוח במרפאות אריאל לפני שהם סגרו בדיזינגוף סנטר" ... וכו' וכו'). רגע, אם אני חושב שחזה קטן עד בינוני זה יפה - זה אומר שאם תבוא בחורה עם חזה גדול אני אפסול אותה על הסף ? לא נירה לי

651595

New member
תשובה לנשים

כפי שכתבו לך כאן לכל גבר (ואישה) יש את ההרגשה והטעם שלו. לכן אני כותב את הדברים הבאים כדיעה שלי בלבד (ולא כנציג של "הגברים") חזה קטן סקסי בטירוף אני בניגוד לדיעות המקובלות לא אוהב את הציצים הענקיים שרואים בכל מיני סרטי פורנו...לדעתי זה דוחה ומגעיל. יש המון משיכה מינית בחזה בינוני עד קטן, וגם במיזמוזים יותר כייף ל"טפל" בשדיים קומפקטיות. אף פעם לא הבנתי מה המיתוס שבנים אוהבים ציצים "שופעים" וענקיים.... אבל חשוב מאוד שתדעי שזה דעתי האישית..אולי אני מוזר...

cfnm boy

New member
בהחלט

(כנ"ל, מייצג רק את עצמי וכו'
) בשבילי מה שקובע זה צורה יפה של החזה ופטמות יפות, וזה בהחלט מתקיים גם בחזה שהנפח שלו כמעט ולא קיים (ונותן לפטמות לככב, אז בכלל
).

דעתי האישית, פרטית על חזה קטן:

אקדים ואומר בנוסף לכותרת שאני מכיר גברים שמעדיפים חזה מגודל של פטמה ממוצעת ועד כזה ש"יושב" על הירכיים של האשה שנושאת אותם בגאווה ואת כל סקלת הגדלים ביניהם. יש כאלה שנעולים על גודל אהוב מסויים ויש כאלה שמגלים גמישות במידות משתנות. עבורי, חזה מסמל משהו מאוד נשי, נשיות עבורי היא משהו עגלגל באזורים הנכונים ולכן יהיה לי קשה עד בלתי אפשרי להמשך לחזה ממש ממש קטן. ההעדפה שלי היא שילוב של גודל, צורה וצבע וזה אומר באידיאל קאפ סי/די, מלא ולא נפול ובהיר. לסיכום אחזור ואדגיש, גם אם החזה ממש ממש קטן יש לא מעט גברים שיאהבו את זה ספציפית או לחילופין זה לא ישנה להם.

THE ROCK 40

New member
הגודל לא קובע, אבל....

רוב הגברים ברחוב תמיד יסתכלו פעם שנייה על אשה עם חזה גדול . ברגע אינטימי במידה והחזה הוא מוצק אפילו אם קטן לי אישית זה ממש לא משנה

ראית פעם חזה גדול שלא סובל מגרביטצי

ה במידה כל שהיא?
ולפותחת השרשור: מכירה המון גברים שלא נמשכים בכלל לחזה גדול והמושלם בעינהם זה שד בגודל שיוכלו לחפון בכף ידם או פחות..:) כמו שאת תימשכי לגבר מסויים וחברותייך לאחר, כמו שיש נשים שנמשכות לשיער חזה אצל גברים ויש כאלו שחייבות את הגבר שלהן חלק וחף מכל שיער-גוף, כמו שיש כאלה שנמשכות לכרס קטנטנה ויש כאלו שרוצות ריבועים-בבטן שרירית כך גם יש גברים שאוהבים חזה גדול ויש כאלה כקטן, אי אפשר להכליל... וגבר שימשך אלייך ימשך בגלל כולך ולא בגלל החזה שלך או הישבן שלך או מדרג השפה או המבט בעיניים.

למעלה