שאלה לגברים...

WOMEN ONLYגם טובות וגם זולות כמובן שביחס לגודל שאת צריכה אבל בכל אופן אשתי קונה רק שמה והיא ממש מרוצה ...

וומן אונלי זאת רשת יקרה.

ברגע שחברות שלי במידות B וC יכולות להשיג חזיות מדהימות גם ב100 - 150 שקל ואני צריכה לשלם מעל 300 - זה לא זול..

גם לא ברור לי למה המוכרות מתעקשות

להכנס לחדר המדידה. חבל שהם לא מאפשרים בחירה ממדפים. לא לכולן מתאים היחס ה"אישי" הזה.

../images/Emo13.gif זה מה שהבוסית שלי הייתה אומרת

ללקוחות......
אבל האמת שנשים עם חזה גדול חייבות להשקיע....

wild orchid

New member
רגע...

זה מה שיש לך להציע?חזה?האישיות שלך שתלויה בגודל החזה?ומה עכשיו?תרוצי לשולחן מנתח לדחוף סיליקון במשקל 10 ק"ג?! פתרונות לבטחון עצמי נמוך לא בפורומים,מאמי.בטיפול פסיכולוגי...

מאמי תקרא לאתה יודע מי

בסך הכל רציתי לדעת מה הדעה של הגברים, דעה אובייקטיבית. אני לא עושה שום ניתוח ולא הולכת לירות בעצמי מחוסר בטחון, אלוהים!

sytex

New member
כן למה לא

אם החזה קטנטן אבל הוא נראה עומד טוב אז למה לא ... יש כאלה שזה ממש ממש מושך אותם.

november76

New member
אני לא מבינה את הקטע

למה אתם חושבים שאשה שיש לה חזה גדול/ענק זה תמיד סילקון?? ישנן נשים שזה טבעי אצלן! למה אתם דוחפים את הסיליקון כל שנייה?

k T m

New member
בדרך כלל...

בד"כ נשים עם חזה גדול גם דיי מלאות. אני לא מכיר הרבה נשים רזות עם חזה גדול. כל זאת בהנחה שהשואלת אכן רזה (... כמו של בלרינה ...). בכל אופן, אני באופן אישי נמשך לבחורות רזות (גם אני דיי רזה) עם חזה קטן.

Alpacino

New member
לא הבנת

אני לא חושב תמיד שחזה גדול זה סיליקון נקודה היא שאלה מה דעתנו על חזה קטן נראה לי שכנראה יש לה חזה קטן וזה מטריד אותה אז היסברתי לה שאני למשל מעדיף חזה קטן וחמוד כמו שלהעל פני האופציה שיש לה של ניתוח

תגובת אישה מתקבלת? ../images/Emo13.gif

ממרום גילי יכולה לספר לך ש"חזה קטן מדיי" - הוא תחושה שבחורות צעירות סוחבות על גבן שלא בצדק. ועוד מפתחות רגשי נחיתות ברמה כזו או אחרת. אומנם לא הייתי בעלת חזה כמו של בלרינה, אבל בהחלט היה קטן מאוד. אני כותבת בלשון עבר, כיוון שעם השנים חלה "התפתחות", והיום גודל הקאפ - B. למדתי עם השנים שחזה קטן נותר תמיר וזקוף
(יתרון, לא?) וכי יותר מגבר אחד מצא בו עניין מגרה ביותר. זו תרומתי הצנועה
ודי לתרבות ה"שטאנץ" האחיד ! מי ייתן ויפסיקו את תהלוכת ההשתלות בצורה חולנית וגורפת. מי שנמצאת במצוקה עקב גודל מסויים - מוטב לה שתנתח ותקבל "פוש" (תרתי?) לביטחון העצמי שלה. סבבה, מקובל עליי. אבל להחליט שכל אישה נראית נהדר רק בגדלים של C ויותר- ביטוי של תרבות החיקוי. מה עם פרופורציות הגוף? תורשה? וכיו"ב. מה שמזכיר לי כמה הזדעזעתי כשראיתי איך שינו את נינט טייב, כאילו היא כלי ביד היוצר. בחורה סקסית ויפה מאוד, שלא הזיק שתשיל מעט ק"ג (מדגישה: מעט), נהייתה צעצוע אנורקטי בנוסח הוליווד של שנות השבעים. אבל זה שייך לשירשור אחר

daniella1980

New member
מי "שינה" אותה

זו היא ששינתה את עצמה. אבל אני כן נגד כל אלו הנכנסים לה לצלחת, זה בטח מאוד מלחיץ לקרוא כל יום על צמיגייך ולראות תמונות ענק שמדגישות את מה שרע בך. באמת קשה שלא לשים לב לתהליך הקבוע של כוכבת חדשה שמנמנה שככל שהפרסום גדל היא הופכת יותר תואמת ברבי, ראה ערך שרית חדד שרזתה מאוד מאוד והתבלדנה מאוד מאוד, ראה ערך שירי מיימון שהפכה מקטנת חזה לסיליקון מהלך ובלונדיני, ראה ערך נינט שעברה תהליך זהה לשל חדד. אפשר להאשים אותן? הן רק רוצות להצליח ונכנעות למחיר, להאשים אפשר רק את הלחץ החברתי לנשים הרוצות להחשב "כוסיות" - לעבור לחסה. לגבי קטן וזקוף, זה לאו דווקא נכון שהם תמיד עומדים, אבל סביר יותר שככל שהוא קטן הוא פחות ייפול עם השנים אני משערת (גרביטציה). הבעיה העיקרית היא שהרבה נשים כבר לא מסתפקות במה שיש להן, נכנעות לתכתיבי תורת הפורנו ומקריבות גופן על שולחן המנתחים. לדעתי כל מקרה שהוא לא קיצוני (לדוגמא חזה שטוח לגמרי) לעשות ניתוח זה להכריז מלחמה על הגוף של עצמך, לסכן אותו במוות ורק בשביל להתאים לתבנית הפורנו הבלתי מציאותית. אה, ונחמד לראות את שמך כאן! תבואי יותר.

בהחלט מסכימה עם דברייך

ובסוגייה אם שינתה בעצמה או "שינו אותה", רצוי שנבדוק עם כוכבניות עולות יכולות להיות עצמאיות בהופעתן, או הופכות לבובה על חוט לפי הנורמה שנדמה להן שמחייבת אותן.
ותודה שהצעת לי להתארח כאן. בעבר אהבתי את הפורום מאוד (כשהיית עדיין בחיתולייך, סתאאם, סתם), אלא שהגיעה עת בה כולם התכנסו להם בקומונת הפורום ונהיה כאן משמים. רואה שיש עניין מחודש,וראוי לתשומת לב.

למעלה