שאלה לגבי WAZE , אולי יש למישהו רעיון.

se7en77

New member
שאלה לגבי WAZE , אולי יש למישהו רעיון.

אחרי שבחרתי מסלול ונגיד בגלל פקק שראיתי או סתם משהו שלא מצא חן בעיניי המשכתי בלי לפנות , היא מנסה בכל כוחה להפנות אותי ולנסוע לכביש שהיא רוצה , מכיוון שאני לא מתעסק בסלולאר בנהיגה היא מציקה לי עד שכאילו עברתי את הצומת המדוברת ורק אז מחשבת מסלול מחדש ושותקת , די מעצבן.
רק לידיעה , אני מנווט עם הגירסא הישנה ( מזל שאייטונז שומרת גירסאות ) בגלל הקטע המעצבן שעולות לי תמונות במהלך המסלול .

AYELET1

New member
בישנה לא הצלחתי למצוא דרך לעקוב את המטרד של המסלולים.

בישנה זה היה כך ולצערבחדשה אין דרך לעקוף את מטרד הפרסומות
הפתרון? לעבור לתוכנה אחרת...

se7en77

New member
דווקא בבורסה זה נראה שונה

גוגל בנמוך שנתי ואפל כמעט בהכי גבוה שלה אי פעם ( היתה שם לפני שבוע ).

roeyil

New member
דיברתי על אפל ומיקרוסופט...

גוגל דווקא היא שחקן די חזק שישאר חזק בשוק.

se7en77

New member
אני יודע , עניתי לך מה קורה בבורסה

ואיך דווקא גוגל היא זאת שלא מצליחה לעלות בזמן האחרון.

et28

New member
הארה

לעניות דעתי WAZE היא היחידה מבין תוכנות הניווט שנותנת את המסלול בזמן אמת, קרי- אם נוצר פקק בהמשך ואתה יכול לברוח לדרך מהירה יותר, אז הוא ישנה את המסלול. ה- HERE וה- GOOGLE MAPS (אלו האפילקציות שאני מכיר) הן לא זמן אמת.
אני אומר את זה כי ציפיתי שהאפליקציות יהיו זמן אמת כמו וויז, אבל הן לא....

roeyil

New member
נכון ולא נכון

נכון - בארץ זה ככה (לבנתיים)
לא נכון - בעולם דווקא HERE מספקים נתוני עומסים ברמה הרבה יותר גבוהה מגוגל או וייז, במקרה הזה זו כבר אותה החברה.

AYELET1

New member
הבעיה העיקרית היא, שווייז מעדכנת את עצמה (כיום)

לעיתים די רחוקות בשעות הפקקים.
ואז, כשהשינויים במצב התנועה מהירים, פשוט אין שינוי.
לפעמים לא מספיק רק ללחוץ על "מסלולים" כדי שהיאא לפחות תיתן את המצב העדכני, אלא יש לצאת לגמרי מהתוכנה ולהיכנס שנית, על מנת שיופיע מסלול רביעי, שכללל לא נכלל בשלושת הראשונים, אך הוא מהיר יותר (ולא, לא מדובר באיזה מסלול וירטואוזי באיזה דרכים נידחות, אלא בדרכים ראשיות ומקובלות מאד באותה דרך).

למעלה