שאלה לגבי GHOST למחיצה

Yakuza

New member
שאלה לגבי GHOST למחיצה

לפני כמה ימים נדפק לי ה HD, כנראה שהבעיה היתה ב WINDOWS. בכל מקרה, אני עומד להתקין אותו מהתחלה והפעם (קצת מאוחר מדי) לעשות GHOST. עד עכשיו הייתי מתקין את כל התוכנות על מחיצה אחרת (לא זו של מערכת ההפעלה) במחשבה שאם תידפק המחיצה של ה WINDOWS לפחות ישארו לי התוכנות... מחשבה מוטעית? השאלה היא מה לעשות עכשיו. אחרי ההתקנה של ה WINDOWS לעשות מיד GHOST? או להתקין מחדש את כל התוכנות במחיצה של מערכת ההפעלה ואז לעשות GHOST? מה השיקולים פה ומה חכם לעשות?

adia

New member
תשובה

תראה,קצת קשה להגיד אבל אני יכול להגיד לך שהעשייה שלך אחרי התקנת ה-WIN היא נכונה.כלומר תתקין חלונות במחיצה נפרדת.ואת שאר התוכנות תתקין במחיצה נוספת.GHOST בכל מקרה כדאי לעשות,כך שזה לא משנה אם אתה עושה בנפרד או ביחד.רק אל תשכח להגדיר לו שיעשה לך GHOST על הכל..

Yakuza

New member
כצפוי, התבלבלתי יותר...

נאמר לי ע"י חבר לעבודה שמומלץ להתקין את התוכנות באותה מחיצה של מערכת ההפעלה, וזאת כדי לחסוך התקנה חוזרת אם קורה משהו למחיצה הראשית (דרייברים שמותקנים במחיצה הראשית וכו'). אז אתה טוען שזה לא כך? ומה הכוונה להגדיר לו שיעשה GHOST על הכל? אתה לא מתכוון לכל הדיסק נכון? רק לכל המחיצה, כן?

adia

New member
תשובה

תלוי איזה תוכנות.כל מה שקשור למע' ההפעלה תתקין באותה המחיצה.אבל כל שאר התוכנות במחיצה נפרדת. אני מביע את דעתי וניסיוני.כי אם צריך לפרמט מחיצת מע' ההפעלה תפרמט רק אותה..אחרת מה הועילו חכמים. לגבי ה-GHOST-כלומר תעשה לכל,לא רק למע' ההפעלה.דרייברים ושאר ירקות שדרושים לפעולת המחשב.פורטים,כתובות IP הכל..

למעלה