שאלה לגבי תכונות בדיגיטלית שלי

elians

New member
שאלה לגבי תכונות בדיגיטלית שלי

יש לי אותה כל כך הרבה זמן אך יש כמה תכונות שאינני יודע מה התפקיד שלהם. להלן העץ תפריט: quick review - תצוגה לפני שמירה exposure - רגישות עינית white balance - סוג וגוון תאורה sound - צליל sharpness - חדות image quality - איכות תמונה timer seting - זמן טיימר tv mode - חיבור לTV flicker 50/60 זה בגדול התפריט .. מה שמעניין אותי מה המטרה של ה 1. flicker 50/60 יש לי שם אפשרויות של: 50HZ ו- 60HZ 2. image quality בתוך זה יש לי תת-קטגוריה בשם: resulation ובתוך זאת אפשרות בשם: sequence שבה יש לי אפשרות בחירה של 800/600 או 1600/1200 מה היא עושה למעשה ... אשמח אם תשיבו לי על שאלות אלו.

elians

New member
זה נטול במחלוקת .. ראיתי אותה תחת

כמה חברות וכמה דגמים למרות שטכנית היא אותו דבר ראיתי אותה כasus multy camera 3.3 mp וגם cdtek בדגם שאני לא מכיר... בקיצור מה זה משנה ... ? יש תשובות?

ושנית, להיות מנומס תמיד עוזר.

וכותבים שנוי במחלוקת. לא נטול במחלוקת. הסיבה שהבחור הנחמד שואל מה הדגם היא מפני שבד"כ כששואלים שאלות מההפטרה על אופציות, הדרך הקלה (ולפעמים היחידה) לברר את זה זה פשוט לחפש את ספר ההוראות באינטרנט. את זה קשה לעשות בלי לדעת איזה מצלמה זאת). ו... אין צורך לספר לנו כמה זמן יש לך את המצלמה, בדרך כלל עוזרים בשמחה גם למי שקנה רק עכשיו. RTFM, בן.

elians

New member
הייתי לא מנומס? ../images/Emo12.gif

אם כן מצטער , לא הייתה הכוונה שלי כלל... אמרתי שזה לא משנה כי בדרך כלל אלו אמורות להיות הגדרות כוללות לא? ספר הוראות לא מצאתי עד כה באינטרנט . והספר שלה נעלם לי.

פליקר וסיקוונס.

FLICKER: ככה"נ לצילום וידאו תחת תאורת ניאון. יש חשיבות לדעת אם אתה בארה"ב (שם מתח החילופין הוא 60 הרץ) או באירופה (שם תדר מתח החילופין הוא 50 הרץ). בקיצור, קבע ל-50 ושכח מזה. SEQUENCE: כנראה לצילום רצפים של תמונות. בגלל מגבלות זכרון, הקטנת רזולוציית התמונה תאפשר למצלמה לצלם רצף יותר ארוך לפני שהיא תעצר "לבלוע" את מה שצילמה. 800x600 - רצף של יותר תמונות / 1600x1200- רזולוצייה יותר גבוהה אבל פחות תמונות ברצף. בן.

למעלה