שאלה לגבי שתי סדרות מהעבר

Johnny the Doe

New member
שאלה לגבי שתי סדרות מהעבר

שלום לכולם, רציתי לשאול אם אתם מכירים שתי סדרות שהיו בעבר בערוץ 6 (בעבר אני מתכוון למשהו כמו אמצע שנות ה-90). הראשונה היא "אל תוך המבוך", שמגוללת את הרפתקאותיהם של חבורת ילדים שמטיילים בעולמות שונים אליהם הגיעו ע"י טיול במעין מיניאטורה של מבוך שנמצא במערה שהם הגיעו אליה בעולם האמיתי בו הם חיו קודם. כשהם רק הגיעו למערה זו הם מצאו בן אדם (קירח אני חושב) שהיה לכוד תחת אבן והוא ביקש את עזרתם. הוא אמר להם להחזיק ידיים ולהתאסף מסביב לאבן וע"י ריכוז מושלם הם הצליחו להרים את האבן מעליו. זה מה שאני זוכר מהסדרה הזו הסדרה השניה נקראה "super force" והיא בעיקרון מדע בדיוני. אני לא זוכר הרבה מהסדרה עצמה, רק שבפתיח הראו חללית שטסה, ואני חושב שהצבע ירוק היה דומיננטי בסדרה. אני חושב, אבל לא בטוח, שלגיבורים היה שריון, משהו בסגנון של רובוקופ (שוב, לא בטוח לגבי זה). האם יש מישהו שזוכר את הסדרות הנ"ל, או לפחות אחת מהן?

talrv

New member
לגבי הסדרה השנייה

אני חושבת שאני יודעת למה אתה מתכוון, ואם ככה קוראים לסדרה אתה תהיה הבנאדם האהוב עליי בעולם!! כל כך הרבה זמן אני מחפשת על הסדרה הזאת, כי גדלתי איתה, ולא מצאתי!! אם זאת הסדרה, ואני חושבת שזאת כן, היא הייתה משודרת בצהריים, והיה להם כאלה שריונים, הם היו נדמה לי ארבע או חמש, ואני דווקא זכרתי כוכב אדום ולא ממש ירוק.. אני אראה אם יש משהו על זה בקאזאא.. ושוב - תודה לך על השם של הסדרה! עשית לי את היום.. (אתה, והפרקים של באפי/אנג´ל שהורדתי..)

Johnny the Doe

New member
אני שמח שעזרתי ../images/Emo13.gif

אבל אהיה שמח יותר אם תצליחי להשיג מידע על הסדרה הזו ואולי גם על הסדרה הראשונה, למרות שאת לא מכירה/זוכרת אותה כרגע.

עוד שאלה שמתאימה לשרשור...

הייתה פעם (גם בערוץ 6) כזאת תכנית על משפחה (אבא, בן ובת) שנסעה בטנדר שלה איזהשהו יום ואז הייתה רעידת אדמה, והאדמה נפתחה והם נפלו עם הטנדר לתוכה, לכזה עולם של דינוזאורים והכל... הם היו שם עם איזושהי אשת ג´ונגל אחת, ואני זוכר שהיו להם 2 "דינוזאורי מחמד" שלאחד מהם קראו סטינקי... (אני זוכר שלבת הקטנה קראו אנני - ותירגמו את זה "אני" - והיו לה משקפיים שחורים ושיער שחור...) אני כל פעם נזכר בפרטים מהתכנית אבל אני לא זוכר את השם שלה... ממממממש מזמן זה היה... מישהו זוכר / יודע על מה אני מדבר?

Johnny the Doe

New member
מגרד את התאים האחוריים של המוח ../images/Emo13.gif

שלי אבל אני לא כל כך יודע על מה אתה מדבר. בכל מקרה, אנסה להקפיץ את השרשור כדי שאנשים יוכלו להגיב במידה והם יידעו משהו לגבי הסדרה שאתה הזכרת או הסדרות שאני הזכרתי.

talrv

New member
אני יודעת על מה הוא מדבר..

אני בקושי זוכרת, ויש כמה תמונות שמרצדות לי בראש, אבל אני יודעת על מה מדובר.. לצערי אין לי שום מידע עליה, אבל אני זוכרת שהיא לא ממש החזיה והייתה עונה אחת שלא עניינה אותי כל כך... בלי קשר לנושא לחלוטין - מה הקטע עם האייקון של ביפ בצד ימין למעלה של המסך?!?!?!?! זה נורא מציק בעיניים בזמן באפי, ואסור להציק בזמן באפי!

למעלה