שאלה לגבי שעות נוספות....

מצב
הנושא נעול.

eden0910

New member

שלום לכולם אחרי השיחרור שלי מהצבא ישר התחלתי לעבוד בחברת כוח אדם הם לא שילמו לי תוספת על שעות נוספות. לאחר 11 וחצי חודשים הפ פיטרו אותי בהתראה של יומיים. מה אני יכול לעשות ??? האם יש לי זכויות כמו לתבוע על השעות הנוספות שמגיעות לי וכמו כן על ההתראה הקצרה בפיטורים?????

dudi1601

New member
חברה תענו לי

שלום לכולם אחרי השיחרור שלי מהצבא ישר התחלתי לעבוד בחברת כוח אדם הם לא שילמו לי תוספת על שעות נוספות. לאחר 11 וחצי חודשים הפ פיטרו אותי בהתראה של יומיים. מה אני יכול לעשות ??? האם יש לי זכויות כמו לתבוע על השעות הנוספות שמגיעות לי וכמו כן על ההתראה הקצרה בפיטורים?????
חברה תענו לי
יש לציין שהייתי עובד לדוגמא משעה 7 וחצי בבוקר ועד 7 בערב באותה ערך שעה של 20 שקל ללא שום תוספות... ככה במשך 11 חודשים וחצי... יש לי איזושהי עילה לתביעה???

eden0910

New member
למה אתם לא עונים?????

חברה תענו לי
יש לציין שהייתי עובד לדוגמא משעה 7 וחצי בבוקר ועד 7 בערב באותה ערך שעה של 20 שקל ללא שום תוספות... ככה במשך 11 חודשים וחצי... יש לי איזושהי עילה לתביעה???
למה אתם לא עונים?????

pazro

New member
דבר ראשון תירגע, אז לא ענו לך אחרי

חברה תענו לי
דבר ראשון תירגע, אז לא ענו לך אחרי
חצי שעה. תמיד אפשר לפנות לבית דין לעבודה. מגיעם לך 12 ימי הודעה מראש וכמובן כסף על כל השעות שעבדתה. פנה לבית הדין הקרוב אליך ושם תוכל לכבל גם יעוץ איך להגיש את התביעה.

שיר ורד

New member
תשובות

תשובות
1. אם יש בידך רישום מדויק של השעות הנוספות שעבדת ולא שולמו, אתה יכול לתבוע את התשלום בגינן.אם אין רישום מדויק, תוכל לתבוע רק בגין שעות נוספות שעבדת באופן קבוע. 2. אתה יכול לתבוע תשלום גם בגין תקופת הודעה מוקדמת קצרה מדי. אם שכרך שולם לפי משכורת חודשית מגיעים לך 19 ימים של הודעה מראש אם לפי שעות מגיעים לך 11 ימי הודעה מראש. 3. כדאי גם לתבוע פצויי פיטורים. אתה פוטרת סמוך מאוד לסיום שנת עבודה, יחד עם תקופת ההודעה מראש זה עובר את התקופה של שנת עבודה. על המעביד יהיה להוכיח שסיבת הפיטורים לא היתה קשורה כלל לרצון שלו לחסוך תשלום פצויי פיטורים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה