שאלה לגבי רכישת כרטיסי טיסה, כיוון אחד

lucy loo

New member
שאלה לגבי רכישת כרטיסי טיסה, כיוון אחד

אני מקווה שתוכלו לענות לי.
אני רוצה לטייל באירופה, להתחיל בבודפשט ולסיים במינכן. אני רוצה לקנות כרטיס טיסה הלוך לבודפשט מwizzair וחזור ממינכן דרך קייב מukraine air. ברצוני לרכוש את כל אחד מהכרטיסים היישר מאתר חברת התעופה. האם מישהו מכם אי פעם עשה משהו דומה? לקח סיכון בהזמנה של כרטיסי טיסה מחברות שונות ולא דרך סוכן או אתר צד שלישי?
אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם.

עדירמר

New member
רכישת כרטיסי טיסה

אין שום מניעה ברכישה שכזו רק צריך לזכור שכרטיס טיסה לכיוון אחד עולה יותר מכרטיס טיסה הלוך ושוב.

michaleng

New member
למיטב ידיעתי, ההבדל במחיר בין כרטיס לכיוון אחד

ל״חצי״ כרטיס הלוך-חזור לא קיים בחברות low cost (כמו Wizzair שהוזכרה כאן).

בחברות הזולות לאו דווקא

או בכלל לא, למשל באיזי ג'ט.
ובדקתי אתמול באיר פראנס. שם, למשל, יש הבדל, אבל לא עצום כפי שיש באל על; שני קטעי טיסה לפריז וחזרה עולים 246 דולר האחד ואם אני מעוניינת רק באחד מהם, המחיר הוא 300, לא נורא.

michaleng

New member
לא לגמרי הבנתי

נתקלת בחברות low cost במחיר גבוה יותר לאותה טיסה (יעד, תאריך וכו׳) אם קונים כרטיס רק לכיוון אחד ולא בחבילה של הלוך-חזור? אני לא, והתרשמתי - אולי בטעות - שזה חלק מהשיטה.

לא, אני חושבת שבאלה באמת אין הבדל

אבל בחברות הסדירות יש או היה, במידה כזאת שלא היה טעים להזמין כרטיס לכיוון אחד. בגלל זה הופתעתי לראות שאפילו איר פראנס מתחילה להשתנות בכך שאפשר לקנות בה כרטיס לכיוון אחד בלי להתרושש.

michaleng

New member
סוף סוף...

lucy loo

New member
מכיוון שמדובר בחזרה מיעד שונה שהחברת תעופה

לא מגיעה אליו, אז אין לי אפשרות לקחת הלוך חזור מאותה החברה. והמחירים הכי "קרובים" למה שמצאתי של אותה חברה יקרים במאה דולר.

littlerunaway

New member
תיאורטית, אם באמת הלוך חזור עולה פחות

מכיוון אחד, את יכולה לרכוש כרטיס הלוך חזור ליעד הראשון שלך ופשוט לא לעלות לטיסה חזרה.

היום כשיש אפשרות לשלב יעדים

בצורה כזאת של קניית קטע-קטע, אין סיבה שלא לעשות זאת.

chin1

New member
אין מניעה עשיתי זאת מספר פעמים

כשלא היה ברירה . אבל זה הרבה פעמים מייקר את הטיסה משמעותית .

בוודאי. קניתי כרטיס אחד מחברת תעופה

אחת וכרטיס אחר מהשניה. או השלישית; בטיול האחרון טסתי עם שלוש חברות שונות. לא דרך סוכן, אין צורך במתווך שכזה, קל לי יותר לקנות באופן ישיר מחברת התעופה ולחסוך כל מיני בעיות שקראנו עליהן כאן לא אחת: טיסות לא קיימות, מחירים שעולים פתאום. בקניה ישירה הכל ברור.

mn300

New member
אין שום בעיה

עשיתי את זה כבר כמה פעמים- קנייה ישירות מהחברה, נחיתה והמראה ממקומות אחרים וטיסות פנים אירופאיות.
מאוד נוח, מאוד פשוט, לא צריך סוכן או כל מתווך באמצע.

למעלה