שאלה לגבי רכישה / מכירה של קרנות../images/Emo22.gif
שאלה לגבי רכישה / מכירה של קרנות
חברים, מישהו "זרק לי" שקרנות (שנרכשות עצמאית - אינטרנט) מומלץ לרכוש בסוף יום המסחר ולא בתחילתו. הבנתינכון? יש צדק בדבריו? אשמח אם מישהו יוכל לההרחיב, לתגובתכם אודה
חברים, מישהו "זרק לי" שקרנות (שנרכשות עצמאית - אינטרנט) מומלץ לרכוש בסוף יום המסחר ולא בתחילתו. הבנתינכון? יש צדק בדבריו? אשמח אם מישהו יוכל לההרחיב, לתגובתכם אודה
דעתי
להבנתי, לכל קרן יש "שעה יעודה" קרי השעה שבה מחושב מחיר הפדיון ומחיר היחידה ( קניה ). אם תתן הוראה אחרי שעה זו ההוראה שלך לא תתבצע ביום הנוכחי. שים לב שהוראות הקניה הם בד"כ ליום הנוכחי כלומר יכול להיות שהוראת הקניה שלך לא תתבצע. חנן
קרנות
לכל קרן יש שעה הכי מאוחרת שניתן לתת הוראות רכישה או מכירה ושער הביצוע הוא השער המחושב בסוף יום הסחר. כלומר, ללא קשר לשעת מתן ההוראה השער בכל יום מסחר הוא אותו שער (של סוף היום). לגבי הכדאיות לתת את ההוראה כמה שיותר מאוחר שהקרן מאפשרת ההגיון הוא שאז אתה יודע אמ מצב השוק יותר טוב מאשר ידעת בשעה מוקדמת. אני לא קונה קרנות ואולי לא לגמרי מעודכן אז מקווה שלא טעיתי.