שמע..שאלה לגבי קרן פסגות מניות חו"ל
אני מושקע בקרן הנ"ל וכאמור בשבוע שעבר זה יורד בצורה דרסטית ואני כבר באיזה הפסד של 8 אחוזים. מה עושים? מישהו יכול להמליץ לי? תודה
שמתי שם 20000 שקלשמע..
היום תרשם (הנתונים טרם פורסמו) ירידה של -2.01%. אני לא יודע כמה שמת שם (יש הבדל בין 100K ל-100 ש"ח), אבל אם זה סכום שקשה לך כבר לשאת, היה צריך לצאת.
התאוששות?שמתי שם 20000 שקל
האם רואים סימן של התאוששות באופק?
עוד קצת פסגות..שמע..
היום תרשם (הנתונים טרם פורסמו) ירידה של -2.01%. אני לא יודע כמה שמת שם (יש הבדל בין 100K ל-100 ש"ח), אבל אם זה סכום שקשה לך כבר לשאת, היה צריך לצאת.
האה.. יום שני.. לא שמתי לב..עוד קצת פסגות..
"סקופ".. למשל: אירופה: -2.84% שווקים מתעוררים: -0.73% סין ומזרח אסיה: -1.21% ט.ל.ח. (נחכה ל-8+- ונראה..)
אני לא מבין במניות ולא מכיר אתהאה.. יום שני.. לא שמתי לב..
הנתונים האלו של שבוע שעבר.. ולכן זה לא סקופ..![]()
יש פיזור..אני לא מבין במניות ולא מכיר את
המניות שציינת. אחי, תעזור לי. מה לעשות??? האם היא משקיעה רק בוול סטריט או בעוד שווקים? מה אני עושה?
השאלה אם אכן יגיע התיקון המתבקשיש פיזור..
אבל גם היום הנאסד"ק יורד. לי היו כמה תאלפים, והכל כבר מלפני כמה ימים בחוץ.. זו "ההמלצה" היחידה שאני יכול לתת לך. ואם תצא מחר ומחרתיים יעלה ב 5% אז מה תגיד? אחרי ירידות כאלה, מן הסתם מתבקש תיקון. הפסד בשיעור שאתה ספגת גדול עלי, באופן אישי, ולכן הייתי יוצא ("בכל מחיר"), כדי שחלילה ההפסד לא יגדל עוד ועוד ועוד.
אני יכול להציע לך שתי נקודות למחשבההשאלה אם אכן יגיע התיקון המתבקש
כמו שאתה רושם. בפעם האחרונה שאני יצאתי דווקא מקרן שהשקיעה בתל אביב 75 עם הפסד הגיעו לאחר מכן עליות במשך שבוע ימים וסתם נשארתי עם חור בכיס. השאלה כמובן אם הפעם במקרה הזה הסבלנות תשתלם כי ההפסד הוא כבר מעל 8 אחוזים
תחשוב מהיבט אחרשאלה לגבי קרן פסגות מניות חו"ל
אני מושקע בקרן הנ"ל וכאמור בשבוע שעבר זה יורד בצורה דרסטית ואני כבר באיזה הפסד של 8 אחוזים. מה עושים? מישהו יכול להמליץ לי? תודה
למכור? כולם פה בפורוםתחשוב מהיבט אחר
עמלת הרכישה של הקרן הזאת לדעתי הוא 0 מה שאומר שאם אתה מוכר הכל הפסדת רק את העליות שיכולות להיות לקנות אתה תמיד יכול - וזה בעצם ללא עלות נוספת לכן לדעתי האישית למכור - מקסימום תקנה שוב פעם.
כשאתה לא מוכר = אתה קונהלמכור? כולם פה בפורום
מדברים על תיקון שיגיע. זו השאלה. האם הוא יגיע. אף אחד אמנם פה לא נביא אבל השאלה אם אחרי שבוע שלם ויותר של ירידות דרסטיות יגיע התיקון המיוחל. זו השאלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.