שאלה לגבי צלוליטיס

שאלה לגבי צלוליטיס

מישהי פה הצליחה להעלים או להפחית את הצלוליטיס ? אם כן אז איך ? פרטו בבקשה מניסיונכם האישי .

אני יכולה להגיד לך מנסיון

שהיה לי צלוליטיס (ואני רק בת 18!!!) ובעזרת תזונה, מתיחות וה-מ-ו-ן ספורט זה נעלם
באטריס

בטח../images/Emo8.gif

יש לי תפריט קבוע של 970 קלוריות ביום (ארוחה קטנה כל 3-4 שעות), אני עושה ספינינג 5 פעמים בשבוע, עובדת בחדר כושר ועושה קיק בוקס וחיטוב ועיצוב... מה שעובד על הצלוליטיס זה שריפת שומנים+עבודה על אלסתיות העור. אם את בחורה צעירה העור שלך עוד אלסטי ולכן עם עיצוב וחיטוב (וגם פילאטיס) אפשר להפחית עד העלמה של הצלוליטיס... אם תצטרכי עוד משהו פשוט תפני אלי באטריס

לא רוצה לנג'ס אבל יש לי עוד שאלה

קודם כל תודה שענית כי זה מעודד אותי שאני גם אוכל להיפטר מהצלוליטס. אני בת 18 . רציתי לדעת מה את אוכלת יותר במדויק - את מרשה לעצמך ממתקים לפעמים או שזה מונע את היעלמות הצלוליטיס לחלוטין ? את אוכלת אך ורק דברים דלי שומן ודלי מלח או שהקטע הוא פשוט לאכול תזונה בריאה בלי להיסחף ובכמויות לא גדולות כדי לרזות ? חוצמזה על איזה חדר כושר היית ממליצה חשוב לי היחס של המדריכים ומבחר החוגים . בכל מקרה תודה רבה כבר עזרת לי מאד .

אז ככה

בבוקר (7:00-8:00): גביע יוגורט (ביו פרו וכאלה) עם 3 כפות שיבולת שועל. אחר כך (10:00-10:30): מעדן 0%שומן או פרי כמו תפוח עץ. צהריים (13:00-14:00): קערת מרק ירקות (אני טבעונית)+3 נקניקיות טבעול+5 כפות פחמימות (אורז, אטריות,קוסקוס וכו). אחהצ (16:00-17:00): פרוסת +ממרח (כף טחינה או גבינה 1/2%וכו) ערב (20:00):סלט חסה+עגבניה+1/2 קופסת טונה במים ביצה קשה (אני חייבת כדי להשלים כי אני טבעונית) ואני שותה אך ורק מים. ממתקיפ אין מה לעשות לפעמים בא משהו... החשוב הוא לא להגזים! אני גרה במושב במרכז ואני מתעמלת בחדר כושר ברמת השרון (לא הכי קרוב אלי אבל אני מתה על המדריכים שם- הם שווים את הנסיעה) היחס שם סבבה ויש מבחר מגוון של חוגים ומדריכים. באטריס ואם תצטרכי עוד משהו את לא מנג'סת :)

האם את מודעת לזה

שהדיאטה שלך מדי דלה בקלוריות, ומלבד העובדה שאת עלולה להזיק לגוף שלך הגיוני מאוד שתעלי הכל בחזרה מהר מאוד?

Elanor Rigby

New member
את בטוחה שאת טבעונית?

כרגע כתבת שאת אוכלת חלב, ביצים ודגים... זה אפילו לא להיות צמחונית (= לא לאכול בשר, עוף ודגים) טבעוני הוא אדם שאינו אוכל מוצרים מן החי(= בשר, עוף, דגים, חלב ביצים ודבש)

היתה

בעבר תיאוריה כזו של לא אוכלי דבש אבל המחקרים המדעיים הראו שלדבורים אין מערכת עצבית ורגשית ולכן לא "כואב" להן כשלוקחים להן את הדבש... אני אישית לא אוכלת דבש כי אני לא אוהבת אבל אין שום הגבלה לטבעוני לאכול דבש... באטריס

צוהלת

New member
יש יוגורט וחלב סויה. ככה שזה אפשרי.

לגבי הביצים אני לא בטוחה.

ביאטריס!!!!

תיזהרי! את יוצרת מצב שבו הגוף שלך "עובד על ריק"! השוקים האלה גורמים לכל המערכת המטאבולית שלך טראומה..הגוף שלך "ילמד" להאחז בכל טיפת מזון שנכנסת לפה...אולי עכשיו את יורדת במשקל, אבל זה יעצר ואז כל גרגיר שתאכלי ישמין אותך! בבקשה תבדקי את מה שאת עושה אצל עוד מומחה! חברה שלי עשתה משהו דומה והיום היא עם עודף משקל מקללת את הרגע!!!

תגובה...

א. היוגורט והחלב זה אלפרו (סויה) נתתי את הדוגמאות עם חלב רגיל כי הנחתי שהיא לא טבעונית ולגבי הביצים הן אורגניות. הטונה היא תוספת שהדיאטנית מכריחה אותי להוסיף כדי לקבל מיני דברים במקום כדורים שבאמת יהרסו לי את הגוף. ב. הדיאטה הזו נתנה לי ע"י דיאטנית מוסמכת של קופ"ח... באטריס

אני יודעת, אמרת פעם שיש לך

תזונאית צמודה... אבל אני ממליצה לך לבדוק עם עוד מישהו מוסמך....!

למעלה