שאלה לגבי צביעה על זכוכית.

פסיהש

New member
שאלה לגבי צביעה על זכוכית.

ברצוני לשאול היכן ניתן ללמוד בקורס באופן מקצועי צביעה באמצעות מכחול על זכוכית. באיזור חיפה .

פסיהש

New member
צביעה על זכוכית

לא כל כך הבנתי איך לפנות לאסתרקה באמצעות איזה מסר? אך בכל אופן תודה

מ ש כ י ת

New member
פסיה, כנסי

לחצי כאן, יפתח לך דף חדש עם הפרטים של אסתרקה, מצד ימין מתחת לתמונה כתוב שלח מסר, לחצי שם ויפתח לך חלון נוסף שם תוכלי לכתוב לאסתרקה את כל השאלות בנושא ולהתייעץ איתה. לחיצה על שלח תשלח את ההודעה שלך ישירות לאסתרקה. בהצלחה

פסיהש

New member
צביעה על זכוכית

למשכית המון תודות.ואצור קשר עם אסתרקה.

צביעה על זכוכית

יש לי חברה טובה שמלמדת .....בקרית חיים נ.ב. אפשר לצבוע לבד!!! בצבעי זכוכית תוצרת דקא הצבע עמיד במים אפשר גם לצבוע חרסינות וכלי קרמיקה לא צבועים

קל מאד-ללא צורך ללמוד

ישנם בחנויות היצירה צבעי זכוכית ותוחמים. הקפידי לקנות את הצבעים על אותו בסיס-טרפנטין או ספירט,כדי שתוכלי לערבב ביניהם לקבלת גוונים. יש צבעים שקופים,חצי שקופים וגם מדיום מיוחד שהינו מקשר ואז אפשר להשתמש באקריליק רגיל. מניחים ציור מתחת לזכוכית,מציירים עם התוחם את הקווים,כדי שצבע לא יתערבב עם צבע(צבע זכוכית הינו מאד דליל ומתפשט). מחכים עד יבוש מוחלט של התוחם,שגם הוא מגיע במספר גוונים,ואז צובעים בתוך קווי המתחם של התוחם. מאד פשוט. אני מצירת הרבה על זכוכית,כולל מראות,את יכולה לפנות אלי במסר,אם יש לך שאלות. עדי.

פסיהש

New member
תשובה לגבי צביעה על זכוכית

איטה אני מאוד מודה לך על העזרה.

פסיהש

New member
צביעה על זכוכית

הנני מתעניינת לגבי לימוד באמצעות צביעה על זכוכית .הייתי רוצה לקבל פרטים לגבי קורס שעומד להתקיים והיכן ,ובין היתר גם את הרקע שיש לך מבחינת נסיון.ואם אפשר גם לראות עבודות שלך.

למעלה