שאלה לגבי עוגת היער השחור של באלי

מ ע י י ו

New member
שאלה לגבי עוגת היער השחור של באלי

היי אני רוצה להכין את העוגה הזו אבל בלי הדובדבנים.. כלומר רק את הטורט והקצפת. השאלה שלי היא האם עדיין צריך להרטיב את הטורט? וגם כמה זמן העוגה צריכה להיות בקירור עד שאפשר להגיש אותה? תודה :)
 

bali

New member
מנהל
תשובה

עדיין צריך להרטיב את הטורט כי הוא די יבש בבסיסו והרבה יותר טעים כשהוא קצת לח. אפשר להכין סירופ סוכר במקום להשתמש בסירופ של הדובדבנים - 1/2 כוס סוכר + כוס מים שמחממים ביחד עד שהסוכר נמס לגמרי. לסירופ הזה אפשר להוסיף חומרי טעם כמו ליקר, רום, תמצית וניל/רום... רצוי להכין את הטורט יום לפני ושהוא יבלה לילה במקרר, אבל אפשר גם פחות, 3-4 שעות במקרר. הטעם משתבח בקירור ארוך.
 
למעלה