שאלה לגבי עובד שעות

מצב
הנושא נעול.

izzy g

New member
שאלה לגבי עובד שעות

שאלה לגבי עובד שעות
אני מועסק כעובד שעות במסגרת של 100 שעות עבודה חודשיות. השאלה שלי היא לגבי תשלום שעות נוספות. מצאתי בפורום את הקישור הזה (שעות נוספות) אבל קצת הסתבכתי. ממה שאני מבין אם אני מועסק במסגרת של משרה חלקית (100 שעות בחודש אותן אני יכול לחלק כרצוני) אני לא זכאי לתוספת בעבור שעות נוספות (כלומר אם אני עובד מעל 8 שעות ביום), האם הבנתי נכון? ממה שאני מבין אני אהיה זכאי לשעות נוספות רק אם אני עובד במשרה מלאה (180 שעות בחודש ) ורק אם אני עובר את ה-180 שעות.

שאלת הבהרה

שאלה לגבי עובד שעות
אני מועסק כעובד שעות במסגרת של 100 שעות עבודה חודשיות. השאלה שלי היא לגבי תשלום שעות נוספות. מצאתי בפורום את הקישור הזה (שעות נוספות) אבל קצת הסתבכתי. ממה שאני מבין אם אני מועסק במסגרת של משרה חלקית (100 שעות בחודש אותן אני יכול לחלק כרצוני) אני לא זכאי לתוספת בעבור שעות נוספות (כלומר אם אני עובד מעל 8 שעות ביום), האם הבנתי נכון? ממה שאני מבין אני אהיה זכאי לשעות נוספות רק אם אני עובד במשרה מלאה (180 שעות בחודש ) ורק אם אני עובר את ה-180 שעות.
שאלת הבהרה
האם יש פיקוח על שעות עבודתך או שאתה פשוט רשאי להגיע וללכת מתי שאתה רוצה?

שיר ורד

New member
אין קשר בין היקף המשרה לבין הזכות

שאלה לגבי עובד שעות
אין קשר בין היקף המשרה לבין הזכות
לשעות נוספות. אבל,אם אתה הוא זה שקובע את שעות עבודתך בכל יום (כפי שמובן משאלתך) אזי לא תהיה זכאי לשעות נוספות. גם אם תעבוד יותר ממשרה מאלה, הזכות לשעות נוספות מותנית בכך שהמעסיק הסכים שתעבוד מעל משרה מלאה ותקבל שכר בגין שעות נוספות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה