שאלה לגבי סיוע.. אם אני שולח סיוע למדינה ב24 שעות שאחרי היא יכולה לצאת לחופשה?
A avi225 New member 4/1/06 #1 שאלה לגבי סיוע.. אם אני שולח סיוע למדינה ב24 שעות שאחרי היא יכולה לצאת לחופשה?
E eyal1990 New member 4/1/06 #5 אהמ.. אופס.. אהמ.. אולי שינו את זה.. מי עוקב אחרי הקצב של ערן? חחח.. הפגנת בורות
A avi225 New member 4/1/06 #6 זה בדיוק מה שקרא לי.. שלחתי למישהו אתמול ב10 בלילה סיוע פתאום אני רואה עכשיו שהוא בחופש.. מוזר.
W Winston New member 4/1/06 #7 סיוע לא מונע יציאה לחופשה מדובר בעדכון מה27.12.05, והוא בתוקף ברגע שליחת הודעה זו (שלא תבואו בטענות אם מחר ישנו את זה או משהו כזה)
סיוע לא מונע יציאה לחופשה מדובר בעדכון מה27.12.05, והוא בתוקף ברגע שליחת הודעה זו (שלא תבואו בטענות אם מחר ישנו את זה או משהו כזה)
E eyal1990 New member 4/1/06 #8 חחח כן תיקנתי את עצמי מייד לאחר מכן, כי נזכרתי בעידכון של ערן. נו טוב.. בכל מקרה כל שנייה מוחלפים כאן החוקים. חיים עם זה.
חחח כן תיקנתי את עצמי מייד לאחר מכן, כי נזכרתי בעידכון של ערן. נו טוב.. בכל מקרה כל שנייה מוחלפים כאן החוקים. חיים עם זה.
J jon2spivak New member 4/1/06 #9 היא יכולה ללצאת גם אחרי שניה ואתה גם יכול לשלוח שהיא בחופשה אז זה לא ממש משנה