האם אפשר לעשות את כל התהליך היום בערב (בצק, התפחה, כדורים ושוב התפחה) ולטגן את הסופגניות רק מחר בערב? אם כן איך ואיפה לשמור את זה? הרבה תודה וחג שמח, יפעת.
העיגולים הבצק הופך להיות מאוד מאוד רך חייבים לקחת אחד אחד בזהירות ובעדינות, שלא להוריד מהגובה שהם קיבלו, ולזרוק לשמן החם. שימי לב לתמונות של סדנת הסופגניות שלי ותראי איך הן תופחות.
ואם אעשה רק את הבצק ואשים במקרר בלי להתפיח כדורים? זה ישרוד? או שאת מציעה לעשות הכל היום ולהקפיא? פשוט יש לי 20 איש לארוחת ערב מחר ויש לי כל כך הרבה דברים להכין אז אני מנסה להקל על עצמי ולהכין מה שאפשר היום. תודה!
בכמה שקיות ניילון שחס וחלילה לא ייכנס אויר. ולהשאיר בקערה במקרר. ניתן להכין את הבצק במיקסר ולהתפיח בשתי צורות - 1. וההתפחה של הבצק תיעשה עם השקיות ניילון במקרר, אין צורך להתפיח. 2. להתפיח התפחה כפולה את הבצק ואחר"כ מיד לסגור עם שקיות ניילון לאכסון במקרר.
אני חושבת שזה מה שאני אעשה - אני אכין את הבצק ואתפיח אותו - ואז חלק ממנו אכניס למקרר (עטוף היטב) עד למחר אחה"צ, וחלק אעשה כבר היום.. הילדים כבר מחכים כמה ימים להכין סופגניות... המון תודה וחג שמח!