שאלה לגבי סוג אוכל עבור חתולה שעירה

flipper

New member
שאלה לגבי סוג אוכל עבור חתולה שעירה

יחסית. האם לחתולה שעירה שמעבר לקצת בעיות עם כדורי שיער אין שם בעיה אחרת (לפחות לא שידוע לי) מתאים סוג האוכל Hair & Skin 33 של רויאל קנין? כתוב שזה עבור חתולים בעלי עור רגיש... האם עלולה להיות בעיה לחתול ללא עור רגיש?

לא תהיה בעיה

אבל שימי לב שהיא לא משמינה... (בתנאי כמובן שהיא בריאה, לא חולת כליה או מחלה כרונית אחרת)

flipper

New member
למה יש סכנת השמנה?

עד היום היא אכלה בעיקר whiskas עם רויאל קנין גדלה סכנת ההשמנה? האם זה הסוג הספציפי שציינתי?

utoo

New member
אחוז השומן גבוה

במזון כדי למנוע כדורי שיער. יחד עם זאת כשעברתי למזון אחר הפרווה נראתה פחות טוב ולכן חזרתי לסוג הזה. ממש מצויין.

utoo

New member
אוכל מצויין

למיצי קישטה זה עשה שיער רך ומבריק , רק באמת השמין אותה קצת. מצד שני פתר לחלוטין את בעיית כדורי השיער. ואיך אפשר בלי תמונה ?

the robster

New member
החתולה הזו פשוט שיא היופי

וכן זו חתולת רחוב שנמצאה ליד הפחים בראשל"צ..

flipper

New member
קצת הדאגתם אותי... עכשיו אין לה שום

בעיה אולי בכל זאת עדיף לתת לה אוכל "רגיל"?

את בהחלט יכולה לתת לה

אוכל רגיל כדוגמת רויאל קנין פיט 32 - ובמקביל לתת לה משחה להחלקת כדורי השיער שהם בולעים שנקראת לקסה סטאט (אפשר למצוא אצל וטרינרים) - נותנים מעט מהמשחה פעם בכמה ימים. זו משחה שהם בדרך כלל מאוד אוהבים.

flipper

New member
כן, מכירה, היא באמת מאד אוהבת

את המשחה אבל אני לא בטוחה שהיא עזרה לה כל כך יש לה מדי פעם התקפות שנראות קצת כמו התקפות אסטמה - שהיא נצמדת לרצפה ונושפת נמרצות - זו תוצאה של כדורי שיער? כי רק לעיתים רחוקות היא מקיאה שיערות...

utoo

New member
אין מה להבהל

האוכל איכותי ואם את חוששת שהיא תשמין תפחיתי מעט בכמויות. אין לך מושג איך היה שיפור הן בכדורי הפרווה (פסקו לגמרי ההשתעלות) והן במראה ובמגע של הפרווה. ועוד תמונה אחת להיום.

flipper

New member
תודה, אני אנסה

מקסימום אשנה חזרה

uzicat

New member
את חיפאית?? יש לי

חוצנית שניראית בדיוק, אבל בדיוק אותו הדבר!!!

uzicat

New member
היא יפיפיה מדהימה!

חבל שאין לי תמונה של החוצנית כדי שתראי כמה הן דומות.

flipper

New member
היא במקור מהרחוב אבל לא של ראשון

היא גדלה בקדימה

למעלה